12/06/2011 07:38
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ-350 קקל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/06/2011 05:05
אקורדיאון Posts: 16381
|
נשמע טעים,תודה אפוש.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/06/2011 00:13
EFF Posts: 6391
|
כרוב בינוני שטוף וקצוץ לרצועות 2-3 כפות שמן זית 2-3 כפות חומץ בלסמי כפית מלח מעט פלפל שחור מעבירים את הכרוב לתבנית חסינת חום. תחילה מתקבלת כמות מאד גדולה של כרוב שלעיתים יוצרת "גומה" קטנה מעל התבנית - לא לחשוש הכרוב מאבד הרבה מניפחו. מכסים בנייר כסף היטב את התבנית. מעבירים לתנור מחומם על חום גבוה ומשאירים שם לעשרים דקות לערך. מוציאים, מערבבים ויוצקים את הטעמים. עירבוב נוסף - ולתנור לעוד כחצי שעה. מסירים את הנייר ומחלישים התנור לחום בינוני. באמצע מערבבים שוב לפי הצורך. שומרים שלא ישרף. יוצא נהדר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|