10/06/2011 11:56
EFF Posts: 6391
|
מתכון קינואה לצהרים 3/4כוס קינואה שטופה 1בטטה חתוכה לקוביות קטנות 1 בצל סגול פרוסת טופו חתוכה לקוביות קטנות-לא הכרחי אם לא אוהבים 3/4 כפית אבקת מרק ירקות או פטריותי אופן ההכנה: לטגן בכף שמן זית את הבצל להוסיף את הקינואה והבטטה. להוסיף כמות כפולה של מים, לקינואה בטטה וטופו, עם הרתיחה להוסיף אבקת מרק ירקות או פטריות . מבשלים על אש קטנה כ 20 דק' עד שהמים נספגים והקינואה מתנפחת ומתרככת. לקראת סוף הבישול אפשר לתבל עם מעט רוטב סויה. בהגשה אפשר להוסיף מיץ לימון ובצל ירוק קצוץ וכוסברה או פטרוזליה קצוצים דק בתיאבון
|