08/09/2010 17:28
מיכלל Posts: 1674
|
למדתי כמה שנים ;-)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/09/2010 21:40
kokoman Posts: 3
|
היי מיכל, לפי הבדיקה שעשיתי דרך האתר הזה... נראה שכמות הקלוריות פחות או יותר באמת 1100. איך ידעת?
הנה המידע על הברוקולי לדוגמא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/06/2010 12:35
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ1100 קק"ל עם עוף
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/06/2010 12:09
EFF Posts: 6392
|
1/2 ק"ג בשר טחון (ניתן לערבב) שקית ברוקולי מוקפא (800 גרם) 1 ביצה תבלין לקציצות (מומלץ ע"י מירי של פרג) 4 שיני שום קצוצות ירק קצוץ לבחירתכם - פטרוזיליה, כוסברה, שמיר
לרוטב:
קופסת עגבניות מרוסקות שום כתוש כף אבקת מרק בטעם עוף ירוקים נוספים קצוצים מעט מים אם יש צורך
מכינים קציצות בגודל של כדורי פלאפל ומשהים מעט. משמנים מעט תבנית ומסדרים את הקציצות. ביניהן את פרחי הברוקולי. מערבבים את חמרי הרוטב ושופכים מעל. אופים בחום בינוני כ- 45 דקות או כאופציה מבשלים על אש קטנה בסיר שטוח סגור.
ניתן להחליף את הברוקולי בכרובית ואת הבשר הטחון ניתן להחליף בנתחי עוף.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|