06/06/2011 13:03
ים-ים Posts: 13
|
מצאתי מתכון ממש נורמלי לעוגת גבינה לשבועות: המרכיבים (לתבנית בקוטר 24 ס"מ): 3 גביעים (750 גרם) גבינה לבנה 5% 1/2 2 גביעים (500 גרם) שמנת חמוצה או לחילופין יוגורט ביו 4 ביצים קליפה מגוררת מ-1/2 לימון 1 כפית תמצית וניל 1 כף אינסטנט פודינג וניל 2 כפות גדושות קורנפלור 1/4 1 כוסות (280 גרם) סוכר אופן ההכנה: [ol] מחממים תנור ל-180 מעלות. שמים את כל המרכיבים בקערת מיקסר עם וו גיטרה. מערבבים היטב עד שהתערובת הופכת אחידה. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כשעה, עד שחלקה העליון של העוגה משחים. מצננים ושומרים במקרר.[/ol] מה אתן חושבות? כדאי להכין או פשוט לפנק את עצמי בפרוסת עוגת גבינה מהקונדיטוריה וזהו?
|