04/06/2011 21:49
EFF Posts: 6392
|
מתכון: רצועות חזה עוף ברוטב מרכיבים: 0.5 חזה עוף - חתוך לרצועות ( 250 גרם) 2 כף/ות שמן קנולה 0.5 בצל לבן - חתוך דק 1 שום (שיניים) - חתוך או מעוך 2 כף/ות קטשופ 1 כף/ות דבש אופן ההכנה: לוקחים כמה רצועות חזה עוף וצורבים אותן במחבת עם שמן חם למשך מספר שניות - רק שיקבלו צבע. מוציאים את רוב השמן מהמחבת ושמים את הרצועות בצלחת בצד. מטגנים קצת בצל חתוך דק עד שמזהיב.כדאי מאוד להוסיף שן שום חתוך קטן או מעוך לקראת אמצע הטיגון. כשהכל זהוב ויפה (לא מידי) מחזירים את רצועות העוף, מוסיפים 2 או 3 כפות קטשופ (כן, כן..) וכף גדולה של דבש. אם הרוטב סמיך מידי אפשר להוסיף קצת (!) מים. מבשלים 2 או 3 דקות על אש בינונית - לא יותר ומגישים מיד
|