04/06/2011 21:47
EFF Posts: 6391
|
כף חמאה 1 בצל סגול חתוך לטבעות 1 חציל חתוך לקוביות קטנות, מוזלף בספריי שמן ואפוי על ניר אפיה עד להשחמה רצועות פלפל אדום מאודות יחד עם הבצל פרחי כרובית קטנים שעברו חליטה 1 בטטה חתוכה לפרוסות - בלי פחמימות אפשר לוותר 1/2 סלסלה פטריות שמפיניון פרוסות 2 ביצים 100 גרם גבינה בולגרית 5% מגורדת 1 גביע גבינת טוב טעם או 5% מסוננת להגרת נוזלים - אפשר גם גבינת ריקוטה 2 שיני שום כתושות מלח, פלפל עשבי תיבול לטעמכם - פטרוזיליה קצוצה, שמיר כוסברה, טימין ,אורגנו
לאדות את הבצל, להוסיף את רצועות הפלפל. לערבב עם שאר החמרים.
לאפות כחצי שעה בחום בינוני בערך 160 מעלות עד שמשחים מעט.
|