06/06/2011 14:41
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ-800 קק"ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/06/2011 21:58
חיוך מהלב Posts: 1125
|
פשוט נפלא הפשטידה הזו. תודה מקרב לב. שבת נפלאה לך
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/06/2011 21:11
EFF Posts: 6392
|
חבילה ברוקולי גדולה מוקפא( או 1 ק"ג טרי ללא הגבעולים) את הטרי לבשל במים רותחיל לפני השימוש. 1 קופסא ריקוטה"גד" 5% (600 מ"ג סידן ל-100 גרם!) 2 ביצים 1 כף אבקת מרק בצל או - בצל ו-2 שיני שום מאודים במעט חמאה+ אורגנו חופן שבבי שקדים - כאופציה בלבד פלפל, מלח אופן הכנה: חולטים את הברקולי מספר דקות במים רותחים וקוצצים. מערבבים עם שאר החמרים, מניחים בתבנית משומנת (המלצה: בספריי בטעם חמאה של PAM) אופים כחצי שעה בחום בינוני.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|