03/06/2011 00:52
EFF Posts: 6391
|
רכיבים:
2 חצילים קלופים ופרוסים לאורך בעובי ס"מ
2 כפות שמן זית
4 עגבניות גדולות ואדומות קלופות וחתוכות לקוביות
4 שיני שום כתוש
1 גביע קטג' 3%
קורט צילי
מלח ופלפל שחור
חבילה של נענע טרי עלים בלבד
חופן כוסברה
4 פרוסות גבינת טל העמק לייט
כף פרמזן
אופן הכנה:
חצילים קלופים ופרוסים לאורך בעובי ס"מ, להמליח ולתנור ל20 דקות
בשמן זית מבשלים עגבניות גדולות ואדומות קלופות וחתוכות לקוביות
מוסיפים שיני שום כתוש קורט צילי מלח ופלפל שחור.40 דקות ומקררים.
כאשר הרוטב מוכן קוצצים פנימה חבילה של נענע טרי עלים בלבד וחופן כוסברה
עכשיו לוקחים תבנית ומוזגים מחצית הרוטב, מסדרים שכבה של חצילים מעליה מחצית גבינת הקוטג'
ומפזדים מעל גבינת טל העמק. מכסים בעוד שכבה של חצילים ומפזריםשוב גבינת קוטג'
וטל העמק, סוגרים מעל עם יתרת הרוטב. ואז מעל הכל בוזקים פרמזן.
מכניסים לתנור על 160 מעלות ל-30 דקות. edited by EFF on 6/3/2011
|