הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » איך אני אספר לכם את זה ??? זה הולך להיות ארוךךךךךך

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
26/07/2010 12:55

רבקה
רבקה
בלונדה חביבתי קראתי את מעלליך ואני שמחה שהכל נגמר בטוב
מחכה לראות אותך במצב רוח מרומם כמו שאת תמיד מקסימה
כמובן לא לשכוח למסור לבעלך מזל טוב ליום הולדתוhappy birthday
0 קישור קבוע (Permalink)
26/07/2010 11:41

בלונדה....
בלונדה....
תודה לכולם...
אכן התחלנו שבוע חדש , שבוע של אהבה...
בהצלחה לכולם בשקילה...
0 קישור קבוע (Permalink)
26/07/2010 06:56

שאפתנית
שאפתנית
את הגרוע מכל כבר עברת עכשיו תתרפקי ותהני מיום האהבה בפינוקים ונעימים לנפש.
בהצלחה בשקילה.
שאפתנית

0 קישור קבוע (Permalink)
25/07/2010 23:17

dany
dany
בלונדה יקרה
טוב שכל הסאגה הזאת כבר מאחוריך....

מזל טוב לבעלך ושיהיו לכם רק אירועים משמחים ....
ט"ו באב שמח
דני
0 קישור קבוע (Permalink)
25/07/2010 23:13

רעותה
רעותה
בלונדה , בלונדה ,

איזה סיפור!

טוב שזה מאחוריך ואיזה מזל שהתחיל לו שבוע חדש.

רעותה
0 קישור קבוע (Permalink)
25/07/2010 22:51

רק שתהיי בריאה ושלמה.
ובכל מה שקשור לרכב, עם כל הכעס והתסכול - יש פסוק בתהילים 'הפח נשבר ואנחנו נמלטנו', ובמילים פשוטות - כל התקלות עם הרכב עשויות להיות סוג של 'כפרת עוונות' לדברים קשים יותר שעשויים היו לקרות...

אז זה, זה רק אוטו! קחי את הכול בקלות ותתחילי ומחדש השבוע...
וחוץ מזה - מזל טוב לבעלך happy birthday

שלך,
חיה
0 קישור קבוע (Permalink)
25/07/2010 20:25

בלונדה....
בלונדה....
קרולין מהממת אחת
תודה תודה תודה,
חג אהבה שמחחחחח
0 קישור קבוע (Permalink)
25/07/2010 20:24

בלונדה....
בלונדה....
עופר יקירי אני את האמת לא הגעתי למסקנה משום דבר
לא מהאוכל ולא מהאוטו אני רק שמחה שאני כבר אחרי הסופ"ש המטורף הזה...smile
0 קישור קבוע (Permalink)
25/07/2010 18:06

קרולין
קרולין
בלונדה יקרה העיקר שאת בסדר תודה לאל.
יש ימים כאלה ...תודה לאל שאת אחרי.

מזל טוב ליום ההולדת שלך בעלך.

בהצלחה מחר בשקילה. עדכני...

וכן מחר זה ט"ו באב, שיהיה לכם חג אהבה שמח.

קרוליןsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
25/07/2010 16:41

בלונדה....
בלונדה....
היי אנשים יקרים,
קודם כל לפני שאתחיל לבלבל לכם את המוח שיהיה לכולנו שבוע טוב ומלא באהבה ...
את הסופ"ש שלי ביום חמישי התחלתי עם המון המון עצבים , היה בא לי לקחת את עצמי ולהיעלם...
קניתי השבוע רכב חדש, חיכיתי שתשעה באב יעבור ויום רביעי מכרתי את הרכב שלי וקניתי רכב, הכל היה מצוין,
בעלי ביום רביעי בערב בדק לי באוטו שמן ומים כי אני לא מתעסקת עם הדברים האלה וזהו יום חמישי כבר נסעתי לעבודה,
בעודי נוסעת בכביש מהיר לכיוון פ"ת (471) אני שומעת בום ורואה משהו שעף לי מכיוון האוטו, אני הייתי בטוחה שאולי עליתי על משהו באמצע הכביש
ופשוט המשכתי לנסוע, אני עוברת מגן לגן ומקיימת את החוג שלי וכשאני מגיעה לגן השלישי ונועלת את האוטו חשכו עייני!!!!!
אני רואה את כל הרכב מלא שמן..הכללללללל !!!!!!!!!! התקשרתי מיד לבעלי ושאלתי אותו מה זה ? והוא אמר לי בעצבים " יאו אני לא מאמין כנראה שכחתי לסגור את הפקק"!
יופי נחמד מאוד קיבלתי ממש סטירה לפרצוף פשוט ראיתי שחור! הוא הסביר לי איך פותחים את המכסה מנוע,פתחתי ובכלל אי אפשר היה לדבר איתי
הכל היה מוצף שמן, כמובן שהוא נאלץ לבוא לפ"ת והתחיל לחפש את הפקק על הכביש כי זכרתי בדיוק איפה זה קרה לי ,הוא מצא את הפקק פגש אותי וסידר לי את זה , כמובן שהיה כל כך חם וכולי נטפתי והייתי עצבנית ואז הוא בשיא הטבעיות שולח אותי לעשות שטיפת מנוע כי אם לא הכל יסריח ויעלה עשן,אז נסעתי לעשות שטיפת מנוע וחשבתי שאני אחרי כל הבלאגן ואז שמו לי כמו מסיר שומנים על כל הפנים של המנוע והמכסה מנוע וברגע ששטפו לי את המנוע עם קיטור מהמסיר שומנים יצא כל הפנים של הצבע של המכסה מנוע ומזרימת הקיטור כל הצבע עף על כל האוטו אל תשאלו פשוט איזה בלאגן היה עוד שניה שהייתי הורגת את הבחור שעשה לי את זה, כמובן שעצרתי הכל והשארתי הכל ככה כי עף לי צבע על כל האוטו התקשרתי שוב לבעלי וכמובן שהוא הגיע והיה בלאגן שלם ישבנו שם שעתיים עד שהוציאו את הנקודות צבע שעפו על כל הרכב עשו לי פוליש ווקס ובזה נגמר העיניין- ככה חשבתי.
חזרתי מותשת ופשוט יום חמישי מרוב שהייתי מעולפת מכל היום הנורא הזה לא אכלתי כלום-ככה מסתבר במבט לאחור כשאני חושבת על זה.
יום שישי הלכנו למוסך לבדוק כמה דברים ולקחת את הספר טיפולים ובחזור אמרנו ניסע לת"א לשתות קפה ואז התחילה צרה ג' יש לי הסלופארק (חנייה סלולארית) וזה עדיין על הרכב הקודם אז חיפשתי את הרישיונות כדי לשנות את המספר רכב ומה קרה? לא מוצאת את הרישיונות !!! אמרתי לעצמי די זה שובר את כל השיאים!!! חיפשנו שעה את הרישיונות רכב נסענו לשטיפת מכוניות לחפש שם , התקשרתי לכל הגנים שהיו לי יום לפני אולי זה נפל לי באחד הגנים, חזרנו הביתה הפכתי את הבית אחרי שעה וחצי של שבירת ראש, עצבים והאשמות מצאתי את הרישיונות בתיק תינוקות של הילדה! ואז אמרתי בפה אחד אני רוצה ללכת לדלל(בית קפה-קונדטוריה) עכשיו אם אני לא אוכלת משהו מתוק לשחרר את הלחץ של השלושה ימים האחרונים אני אל ארגע , ממש הרגשתי את הגוף שלי רועד אני לא מגזימה.
מי שמכיר את דלל זו מסעדה שנמצאת בנווה צדק מסעדה מהממת ולה משתייכת קונדטוריה 100 מטר ממנה ששם זה ממש בית קפה קטן קטן מיוחד רק לכל מיני מאפים וקפה ואני אומרת לכם לא ראיתי בעיניים פשוט הזמנתי קפה ואמרתי לבעלי אנחנו חולקים קרואסון שקדים בלי למצמץ ואחרי השלושה ימים האלו הוא לא העיז להגיד לי משהו, אכלתי נרגעתי .
הבעיה היא שרק התחלנו את האירועים לאותו סופ"ש בעלי חגג יום הולדת בסופ"ש אז שישי חגגנו בארוחת ערב ביתית עם חברים שהייתי שם נפלאה- עד שהגיעה העוגה , אכלתי ממנה אמנם חתיכה קטנה אבל אכלתי...מה אני יעשה הרגשתי שהגוף שלי ממש דרש את זה או יותר מכון המוח(כנראה לא?) ואז יום שבת חגגנו בצמצום אני ובעלי וממש כל היום טיילנו והיינו בחוץ ובצהריים החלטנו לאכול באגאדיר , אכלתי שם המבורגר אמנם הכי קטן אבל אתם יודעים עם כל העסק מסביב שכולל בדיוק וספרתי שקית מיונז , קטשופ וחרדל את הלחמניה כמובן וחופן צ'יפס....היה טעים טעים טעים !!!!
אני רק רוצה לומר לכם שכל מה שרשמתי פה לא אכלתי חוץ מזה כלום יום שישי אכלתי כל היום חצי קרואסון ובארוחת הערב ללא פחמימות וממש סלט עם עוף וביום שבת מה שאכלתי בצהריים זה מה שאכלתי כל היום !!!! אז אני יודעת שזה עדיין נוראי אבל יש גם שבועות כאלה חוץ מזה שמרתי טוב טוב כל שבוע שעבר אז אני מקווה שזה איכשהו יתקזז אחד עם השני....
סה"כ היה לי סופ"ש נחמד מאוד עם הרבה עצבים אך גם שמחה והנאה...
היום כבר קמתי לשבוע חדש התחלתי את היום עם יוגורט וחופן בראנפלקס ובצהריים אכלתי טונה חמה עם פטריות ושעועית ירוקה ועכשיו סיימתי לשתות נס קפה....
אני מקווה שמחר הכל יהיה בסדר בשקילה כי שבוע שעבר אם אתם זוכרים ניצלתי...
אז אני מאחלת לכם שבוע נפלא ובהצלחה ושבוע של אהבה ...אם אני לא טועה זה מחר ט"ו באב לא?
אז נשיקות לכולם ושנדע רק ימים טובים טובים טובים
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » איך אני אספר לכם את זה ??? זה הולך להיות ארוךךךךךך

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!