01/06/2011 21:21
EFF Posts: 6391
|
לתבנית פיירקס בינונית ( קוטר 24 ס"מ)
1 ק"ג גבינה 5% 3 ביצים מופרדות 2 כפות אינסטנט פודינג וניל כף קורנפלור כף וחצי סוכרה דיאט נוזלי כף תמצית וניל איכותית קליפת לימון מגוררת 2 שקיות סוכר וניל
להקציף את הגבינה, חלמונים, פודינג, קורנפלור, ממתיק,וניל וקליפת לימון
בנפרד להקציף את החלבונים עם 2 שקיות סוכר וניל ולאחד את התערובות תוך קיפול עדין.
לאפות בחום 180 מעלות 10 דקות, אח"כ כמעט שעה ב- 160 מעלות.
|