25/07/2010 23:37
dany Posts: 19819
|
שאפתנית חביבה אם לא היינו כולנו פה פינוקיו.... הרי שלא היינו כאן כלל!!! כל אחד ואת עם התירוץ שלו ושלה... וכל אחד ואחת מאיתנו מנסה.. מבטיח... לנסות ולשנות את הדפוס הנוכחי... לכן אנחנו כאן בכדי סוף סוף לעשות את השינוי המיוחל בחיינו ולחדול להיות פינוקיוס....
מאחלת לך מקרב לב שתעמדי בהבטחותיך למירי ולעצמך.... ובטוחה שהבטחות אלו באות מעומק הלב והקרביים.... המון המון הצלחה... ושיהיה המשך שבוע נפלא... דני שאפתנית כתב:
צפיתי בהרצאה של מירי דרך האינטרנט והיא נעמדה לי כמו מראה מול הפרצוף וכמו שמירי אומרת הסתכלתי לעצמי טוב טוב בלבן של העיניים והנהנתי לעצמי בחיוב שאני מתנהגת כמו פינוקיו, ואת השקרים הקטנים אני מוכרת לעצמי. אני רוצה לומר לכן שההרצאה באה בזמן כי גם אם אני מקיימת את תופעת פינוקיו הרי שזה מלווה בהלקאות עצמיות לא פשוטות ולכן החלטתי לקחת את עצמי שוב ביידים כי לא בא לי להיות יותר פינוקיו. הבטחתי לעצמי לשנות קידומת ולהגיע במצב הרבה יותר טוב לחגים. אני רוצה להתחייב בפניכן (כדי שהפעם באמת אני אתחייב ובכל הרצינות האפשרית) שמהיום אני עושה בדיוק מה שמירי אומרת ומפסיקה להתפשר ולהרשות לעצמי חטאים קטנים. אני לוקחת איתי גם את דבריה של מיכל ומשננת בשעת הצורך איך אפשר להעביר 20 דקות של התקף ולעמוד בו בגבורה. והנה באה ההצהרה: אני מתחייבת להישמע לדבריה של מירי בלקין מורתי ואהובתי, ולעשות כדבריה ולשמור על התפריט. אני מתחייבת לעצמי להפסיק ולהתנהג כמו פינוקיו.
על החתום, שאפתנית.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/07/2010 12:20
שאפתנית Posts: 8392
|
מירי רציתי להודות לך על התמיכה והאמונה ביכולת שלי. אני לא מתכוונת לאכזב את עצמי או אותך. גם אם יקח לי זמן אני אגיע למטרה ואדאג לשמור עליה - אני יודעת שכל עוד שאני במסגרת איתך (ואני מתכוונת להישאר תמיד) אני אצליח. תודה על הזכות להכיר מלאך שכמוך התמיכה והעזרה שלך נותנים לי את הכוח להמשיך ולהאמין בעצמי. באהבה והערכה רבה, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/07/2010 11:53
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
שאפתנית יקרה ומיכל היקרה שתיכן תלמידות מקסימות ואהובות גאה בכן מאד בהצלחה שלכם מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/07/2010 11:53
קרולין Posts: 6651
|
שאפתית יקרה שבוע טוב ומוצלח.
התייחבת כאן באתר וזה נהדר בעייני שמתחייבים יש תוצאות!
בהצלחה רבהההההההההההה את יכולה!
קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/07/2010 11:15
מיכל שרון Posts: 1318
|
שאפתנית.. גם לי ההרצאה הזו עשתה בדיוק את אותו הדבר וגם אני לקחתי על עצמי לעמוד ביעד הזה... החלפת קידומת עד החגים... ואני בטוחה ששתינו יחד בתמיכת הפורום נצליח לכבוש את המטרה שהצבנו לעצמנו... רק צריך לזכור בשעת קושי ומשבר להסתכל תמיד על חצי הכוס המלאה, להפסיק עם ההלקאה העצמית, להתמקד בעשייה, לשמור על מוטיבציה גבוהה וכמו שטולי אמרה להפוך אותה להרגל ואז השמיים הם הגבול.
תזכרי שתמיד אנחנו כאן.. ועדיף ליפול עלינו מאשר על המקר...
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/07/2010 11:05
שאפתנית Posts: 8392
|
צפיתי בהרצאה של מירי דרך האינטרנט והיא נעמדה לי כמו מראה מול הפרצוף וכמו שמירי אומרת הסתכלתי לעצמי טוב טוב בלבן של העיניים והנהנתי לעצמי בחיוב שאני מתנהגת כמו פינוקיו, ואת השקרים הקטנים אני מוכרת לעצמי. אני רוצה לומר לכן שההרצאה באה בזמן כי גם אם אני מקיימת את תופעת פינוקיו הרי שזה מלווה בהלקאות עצמיות לא פשוטות ולכן החלטתי לקחת את עצמי שוב ביידים כי לא בא לי להיות יותר פינוקיו. הבטחתי לעצמי לשנות קידומת ולהגיע במצב הרבה יותר טוב לחגים. אני רוצה להתחייב בפניכן (כדי שהפעם באמת אני אתחייב ובכל הרצינות האפשרית) שמהיום אני עושה בדיוק מה שמירי אומרת ומפסיקה להתפשר ולהרשות לעצמי חטאים קטנים. אני לוקחת איתי גם את דבריה של מיכל ומשננת בשעת הצורך איך אפשר להעביר 20 דקות של התקף ולעמוד בו בגבורה. והנה באה ההצהרה: אני מתחייבת להישמע לדבריה של מירי בלקין מורתי ואהובתי, ולעשות כדבריה ולשמור על התפריט. אני מתחייבת לעצמי להפסיק ולהתנהג כמו פינוקיו.
על החתום, שאפתנית.
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|