28/05/2011 23:35
EFF Posts: 6391
|
4 מנות 600 גרם סינטה לא שמנה חתוכה לרצועות דקות ככל האפשר 1 כף שמן קנולה 4 מלפפונים ירוקים חתוכים לרצועות 1 בצל סגול פרוס 1 פלפל אדום קצוץ מעט פלפל חריף למי שעומד בכך.. מעט פטרוזיליה קצוצה לרוטב: מיץ מלימון אחד 1 שן שום כתושה 2 כפות שמן זית 4 עלי נענע קצוצים 1 כפית חרדל מלח,פלפל שחור מערבבים את כל חמרי הרוטב (משקשקים בצנצנת למי שאין שייקר) מחממים את כף השמן קנולה במחבת כבדה ומטגנים את רצועות הבשר. מעבירים לקערה. מוסיפים את הירקות ויוצקים את הרוטב ומתקנים תיבול. אפשר להגיש מיד או אחרי קירור של שעתיים.
|