24/07/2010 23:48
EFF Posts: 6392
|
רכיבים: 1 כף שמן שני שליש כוס קינואה חומה 1 גזר, קצוץ גבעול סלרי, קצוץ חצי בצל, קצוץ חצי פלפל ירוק, קצוץ 2 שיני שום, קצוצות 2 כוסות מרק עוף או ירקות 3 וחצי כוסות מים 2 עגבניות, קצוצות רבע ראש כרוב, קצוץ מלח ופלפל פטרוזיליה לקישוט הכנה: 1. חממו שמן בסיר גדול על אש בינונית. הוסיפו את הקינואה, הגזר, הסלרי, הבצל, הפלפל והשום. 2. בשלו מספר רגעים עד שהבצל חום וערבבו. 3. הוסיפו את המרק, המים, העגבניות והכרוב. הגבירו אש והביאו לרתיחה. הנמיכו אש בשנית ובשלו עד שהקינואה והירקות רכים. 4. תבלו על פי הטעם עם מלח ופלפל והסירו מהאש. 5. קשטו בפטרוזיליה עם ההגשה.
|