25/07/2010 08:02
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
שאפתנית יש לך שם מיוחד תמיד לשאוף מעלה מעלה מעלה כי את יכולה וזה אפשרי בוודאי לא קל אחרת היינו נעלמים מרוב רזון החשוב הוא לדעת לקבל את עצמנו ולהתוודע לחולשותינו ולזכור שבסה"כ אנו אנושים ומגיע לנו כל הכבוד שאנו במסגרת ובטיפול והעיקר לא להתייאש ולהתמיד ולהגיע לחוג כל שבוע או לשמוע הרצאה ולזכור שאנו כאן אחד למען השני באותה הסירה בהצלחה שאפתנית כתב:
דובונית יקרה את צודקת שהבחירות והרצונות בידנו אך לעיתים לא קל להצליח ולעמוד בפיתוי. העבודה על עצמנו לעיתים קשה ומייגעת אך כנראה שאין דרך אחרת ולכן צריך להתמיד ולהתעקש עד שנצליח.... כל הכבוד לכן על הנחישות וההתמדה. אני מאחלת לעצמי שההתמדה והנחישות יהיו לצידי תמיד ולא ר 90% מהמקרים. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/07/2010 07:55
שאפתנית Posts: 8392
|
דובונית יקרה את צודקת שהבחירות והרצונות בידנו אך לעיתים לא קל להצליח ולעמוד בפיתוי. העבודה על עצמנו לעיתים קשה ומייגעת אך כנראה שאין דרך אחרת ולכן צריך להתמיד ולהתעקש עד שנצליח.... כל הכבוד לכן על הנחישות וההתמדה. אני מאחלת לעצמי שההתמדה והנחישות יהיו לצידי תמיד ולא ר 90% מהמקרים. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/07/2010 07:18
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
רעותה חביבה כל הכבוד שעמדת בייצר הפיתוי והסתפקת בכמה ביסים קטנים ומקווה כי גם את וגם דניאלה וכולם צלחתם את השבת עד הסוף כמו שצריך ואכן יש לזכור שהבחירות והרצונות בידנו ולכן נשנן שבכל שבת החשוב הוא שזו עוד שבת מיני רבות האוכל אינו נגמר ועובר לעוד שבת ושעדיף לנצל את השבת למנוחה לטיולים לגיבוש בין המשפחה להעשרת קריאה וכדומה אז שיהיה בהצלחה
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/07/2010 13:22
אשירה Posts: 4292
|
מאחלת לך לסיים את השבת בהצלחה
כמובן מאחלת לך גם ירידה השבוע
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/07/2010 12:26
קרולין Posts: 6651
|
רעותה יקירתי כל הכבוד לך!
אם עוברים את השבת בשלוםםםםםם, השאר קטן עלינו.
בהצלחה בשקילה בשני.
אוהבת
קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/07/2010 11:38
רייצ'ל Posts: 1323
|
רעותה כל הכבוד על הרצון ישר כח רק ככה מצליחים דני שיהיה לך בהצלחה ושהשבת תעבור בשליטה על האוכל ולא האוכל ישלוט בנו שיהיה לכולם שבת שלום רייצ'ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/07/2010 11:26
dany Posts: 19819
|
בוקר טוב רעותה ושבת שלום ןאכן שנצלח את השבת.... אמן כן יהי רצון!! והרצון הוא בידינו אז נעשה הכל בכדי שהוא יתממש!!! דני♥♥ רעותה כתב:
שנמשיך לצלוח את השבת בהצלחה ובשליטה. זה באמת כזה אבסורד , שבסוף שבוע יש את היצר הזה כאילו שנפתחו השערים.
חשבתי על זה , מה אני מצפה שהשבוע אשיג? על המקום? ירידה? ברור שכן, אז לא חבל לקלקל.
אתמול הייתי במגנום בנמל , הסתפקתי בביסים וממש לא בשלגון לעצמי ( והם היו קטנים יחסית ). תהנו ותבלו , רעותה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/07/2010 11:20
רעותה Posts: 869
|
שנמשיך לצלוח את השבת בהצלחה ובשליטה. זה באמת כזה אבסורד , שבסוף שבוע יש את היצר הזה כאילו שנפתחו השערים.
חשבתי על זה , מה אני מצפה שהשבוע אשיג? על המקום? ירידה? ברור שכן, אז לא חבל לקלקל.
אתמול הייתי במגנום בנמל , הסתפקתי בביסים וממש לא בשלגון לעצמי ( והם היו קטנים יחסית ). תהנו ותבלו , רעותה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|