20/05/2011 00:04
EFF Posts: 6391
|
מתכון ל - 4-6 מנות מרכיבים 2 כפות שמן קנולה 2 בצלים, פרוסים 1 סלסלת שמפיניון טריות וקטנות 1/2 כוס יין לבן יבש מלח ופלפל שחור, טחון טרי 1 כפית טרגון יבש, או חופן עלים קצוצים אופן ההכנה: מטגנים במחבת בכף אחת שמן את הכבדים 2 דקות מכל צד, מעבירים לכלי אחר. באותה מחבת מטגנים בכף שמן השנייה את הבצלים עד הזהבה מוסיפים פטריות, יין , מלח , פלפל וטרגון. מבשלים עוד 5-4 דקות ומגישים כמנה ראשונה עם סלט מלפפונים עם שמיר שניתן ע"י מירי לפני כמה שבועות.
|