25/07/2010 07:46
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
906090יקרה ראשית כמה טוב שנכנסת לעדכן שנית אני מאחלת לך בין כל ההמון לזכור מסביב יהום הסער ואת חותכת סלט לא קל אך בהחלט אפשרי השתדלי כל העת את יכולה חבל לקלקל הישגים ובתק' קשות פשוט נסי לצוף וזכרי אנו כאן תמיד אז באהבה עצמית המשיכי קדימה ונסי להגיע לחוגים זה מאוד עוזר להתחזק בכל תחום בהצלחה ותודה על משפט חזק
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/07/2010 07:32
dany Posts: 19819
|
טולי את בתולה או מאזניים???? toly כתב:
תודה יקרות גם אני התגעגעתי וגם למירי אהובתי שלצערי לא הצלחתי להגיע בשבועיים האחרונים אני עוברת תקופה מלאת תהפוכות ושינויים ועוד לא מספיקה לנשום מהוריקן אחד ומגיע שני...רק לטובה מנסה ב 10 אצבעטצ לשמור על שליטה בתזונה(מזל שיש שעת חמש) וגם באימוני האופניים להגיד שאני מצליחה בכך? בקושי אבל בהחלט משתדלת להפוך את ההרגל של הדיאטה שוב למוטיבציה בחיי יש תקופות שאנו מאבדים לפעמים את הרצון והחשק ורוצים חופשה מהכל? אז "יצאת " למעין חופשה קצרה מהתפריט הקפדני שלי אבל שבתי לשיגרה כבר אמש והכל בסדר בלי יסורי מצפון בלי כעסים חזרה לשיגרה באוכל(לפחות בזה) צעדה ודיווש עם ליוך או כמו שאסתיל'ה הגאונה אומרת חייך לעולם על מנת שיחייך אליך.... ) בתקופה הקרובה לא אוכל להיות פה הרבה אך מבטיחה להגיח בסופי שבוע ולהגיב וקוראת כעת את כל מה שהחמצתי ואוהו כמה נושאים ודפים... שתהיה לכולנו שבת ענוגה ושלווה בקיבה ובשליטה ומזל טוב לכל בנות הסרטן והאריה החוגגות/חוגגים כעת ובכל יום(ואוטטו אני ואפיל'ה חוגגות בראש השנה המתקרב אלינו בצעדי ענק אוהבת טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/07/2010 22:20
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
טולי יקרה כף לשמע מימך כבר דאגתי. אני מקוה שהשבוע את מגיעה לחוגים מתגעגעת ואוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/07/2010 13:16
אשירה Posts: 4292
|
טולי יקרה מילת המפתח היא בלי ייסורי מצפון ובלי כעסים כי נפילות יש לכולנו אבל הכעס העצמי הנלווה לכך ברוב המקרים מוריד אותנו יותר למטה וזה באמת מיותר. אם אנחנו מקבלים את עצמנו כולל הנפילות ומבינים שאנחנו בסך הכל אנושיים, לא מושלמים, ואנחנו בסדר זה מאפשר לנו לחזור חזרה בקלות למסגרת.
בקשר למוטיבציה והרגלים זה משול בעיניי לאדם עם פוטנציאל שמסיבות מסויימות לא מסוגל לממש אותו והוא חי מתוסכל במשך שנים רבות עד שהוא מבין שפוטנציאל לבד לא מביא לשום מקום, על מנת לממש צריך להשקיע ואם אין השקעה הפוטנציאל שוקע.
מוטיבציה זאת תחושה, ההרגל זאת העשיה ובלי מעשים אין תוצאות.
תודה שהבאת לנו את זה!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/07/2010 12:02
toly Posts: 898
|
תודה יקרות גם אני התגעגעתי וגם למירי אהובתי שלצערי לא הצלחתי להגיע בשבועיים האחרונים אני עוברת תקופה מלאת תהפוכות ושינויים ועוד לא מספיקה לנשום מהוריקן אחד ומגיע שני...רק לטובה מנסה ב 10 אצבעטצ לשמור על שליטה בתזונה(מזל שיש שעת חמש) וגם באימוני האופניים להגיד שאני מצליחה בכך? בקושי אבל בהחלט משתדלת להפוך את ההרגל של הדיאטה שוב למוטיבציה בחיי יש תקופות שאנו מאבדים לפעמים את הרצון והחשק ורוצים חופשה מהכל? אז "יצאת " למעין חופשה קצרה מהתפריט הקפדני שלי אבל שבתי לשיגרה כבר אמש והכל בסדר בלי יסורי מצפון בלי כעסים חזרה לשיגרה באוכל(לפחות בזה) צעדה ודיווש עם ליוך או כמו שאסתיל'ה הגאונה אומרת חייך לעולם על מנת שיחייך אליך....) בתקופה הקרובה לא אוכל להיות פה הרבה אך מבטיחה להגיח בסופי שבוע ולהגיב וקוראת כעת את כל מה שהחמצתי ואוהו כמה נושאים ודפים... שתהיה לכולנו שבת ענוגה ושלווה בקיבה ובשליטה ומזל טוב לכל בנות הסרטן והאריה החוגגות/חוגגים כעת ובכל יום(ואוטטו אני ואפיל'ה חוגגות בראש השנה המתקרב אלינו בצעדי ענק אוהבת טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/07/2010 11:52
רייצ'ל Posts: 1323
|
טולי אהבתי את המשפט שיהיה לך המשך שבת קסומה רייצ'ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/07/2010 10:53
אסתי ברוך Posts: 1317
|
toly כתב:
בוקר אור חברים הבוקר קיבלתי משפט מקסים זה וחשבתי לשתף אתכם "מוטיבציה תיקח אותך קדימה; הרגל יביא אותך ליעדך. הפוך את המוטיבציה להרגל!" זיג זיגלר
שבת נפלאה ומלאת מוטיבציה טולי
תודה טולי כל מילה בסלע המשך שבת נהדרת
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/07/2010 10:36
קרולין Posts: 6651
|
תודה טולי משפט חזק ביותר! שמחה שאת איתנו התגעגעתי.....
המשך שבת נהדרת גם לך יקירתי.
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/07/2010 09:43
מיכל שרון Posts: 1318
|
חזק ביותר... תודה טולי... לאן נעלמת? התגעגענו...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/07/2010 09:26
dany Posts: 19819
|
בוקר טוב ושבת שלום טולי יקרה שמחה שאת שוב כאן איתנו .... התגעגעתי.... משפט חזק שצריך להקדיש לו מחשבה..... מוטיבציה והרגל.... נשמעים כמעט כמו הפכים אחד מלא מרץ.... והשני כבר קצת ישנוני.... נמצא כאן כל הזמן... מעניין לעשות זיווג מהשניים.... תודה יקירתי ואנא המשיכי להיות כאן... דני♥♥ toly כתב:
בוקר אור חברים הבוקר קיבלתי משפט מקסים זה וחשבתי לשתף אתכם "מוטיבציה תיקח אותך קדימה; הרגל יביא אותך ליעדך. הפוך את המוטיבציה להרגל!" זיג זיגלר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/07/2010 09:15
toly Posts: 898
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|