25/07/2010 21:16
לייסי Posts: 623
|
ןגם אני מצטרפת לתודה ולברכות לדובונית היקרה המקסימה שתמיד מוצאת מילה טובה והתיחסות לכל אחד! תודה!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/07/2010 20:26
בלונדה.... Posts: 3603
|
גם אני מצטרפת לברכות... דובונית את פשוט מקסימה!!! לבבית !!! ויודעת להעניק המון המון אהבה!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/07/2010 18:02
נחושה Posts: 6982
|
מסכימה לגמרי עם כל מה שנכתב כל אחד תורם בדרכו הייחודית אך דובונית היקרה פשוט מנוסה ומשתפת בלא לשפוט ולבקר אלא בלחזק ולאתגר אכן זכינו, תודה גם ממני שאת שם בשבילנו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/07/2010 07:25
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
הי חברים יקרים אני ממש נרגשת דמעות בעיניי אני באמת לא עושה שום דבר מיוחד משתדלת להכנס יום יום להגיב למי שזקוק לתמיכה פירגון מילה טובה וכדומה כמוני כמוכם כולנו יחד באותו סירה תודה מעומק הלב על כל הפרגון ועל כל כל שאר המילים הטובות והכל אתם נשים יקרות ומדהימות תבורכו בכל אשר ניתן לברך ואף יותר ותודה לכן גם על כל השיתוף באתר האכפתיות הסיוע וכל מה שאתן עושות זה אינו ברור מאליו וכל מילה של כל אחת מכן גם היא תרומה מופלאה באתר וכולנו כאן יחד צוות מנצח .. אז תודה רבה ענקית שוב וזכרו כל אחד מאיתנו הוא אדם מיוחד וכל אחד תורם מתרומתו המיוחדת לאתר ובזכות כל אחד מאיתנו האתר הוא כזה מופלא שזר אינו יבין זאת יישר כוח לכם והמון הצלחה בכל תחום אין עוד מילים השארתם אותי חנוקה תודה רבה ויום קסום edited by דובונית אכפת לי on 7/25/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/07/2010 13:29
אשירה Posts: 4292
|
לא נותר לי אלא להסכים עם כל מילה שנאמרה כאן!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/07/2010 11:46
נינוש Posts: 1442
|
מצטרפת לכל השבחים, יש לנו מזל גדול שאת במחיצתינו תמיד עם מילה טובה עידוד יישר כוח, באהבה גדולה נינה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/07/2010 11:11
רעותה Posts: 869
|
דובונית יקרה ,
אין דברים כאלו , באמת !!!!!!!!!!! הנתינה שלך , העידוד , תמיד מתעניינת ויודעת להגיד את הדברים הנכונים לכל אחד ואחת. חוץ מזה , שהכל אצלך בצניעות וממקום אמיתי. לדעתי , יש לנו זכות גדולה בקבלה שלך אותנו ובכל מה שאת עושה לכולם וזה ממש לא מובן מאליו.
תודה רבה ובהוקרה , גם ממני , רעותה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/07/2010 10:34
קרולין Posts: 6651
|
דניאלה יקרה מסכימה עם כל מילה שלך בגין דובונית שלנו! דובונית בעלת לב רחב ונתינה אינסופית, תמיד עונה לכולם, מעודדת, מחזקת, מפרגנת , דואגת ואוהבת.
דובונית שלנו היא נדירה והיא נכס ואוצר גדול לפורום שלנו.
אני שמחה להצטרף לדברים שלך על דובונית ואל דובונית ובכל הזדמנות אני מוצאת את עצמי מפרגנת ומחמיאה לה על הנתינה שלה,
כי באמת אין דברים כאלה, והיא הכי הכי ראויה לכך מכל הלב שלי.
דובונית שתהיה לך ו לדובון המשך שבת נהדרת.
נשיקות חמותתתתת
אוהבת אותך
קרולין.
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/07/2010 09:08
dany Posts: 19819
|
שבת שלום לך דובונית איכפת לי
בכוונת פתחתי נושא ולא המשכתי שרשור... אני לא רוצה שמישהו לא יראה את ההודעה הזו בטעות.... דובונית את כל כך יקרה... לפורום הזה תורמת מיופיך הפנימי... מכוחך.... עוברת יום יום על כל ההודעות ואין מצב שאין לך מה להוסיף ולו רק מילה אחת קטנה לנחם, ללטף, להוסיף לאגו פגוע... ללמד, לפרגן... זו כוחה של נתינה אמיתית שאת משבחת... אותי בכל אופן.... דמעות עולות בעיני כי אני חשה המילים שלך הן אמיתיות.. מכל הלב.... ויש לך לב גדול... וכנראה שבכלל לא משנה בן כמה את/ה תמיד זקוקים למילה טובה ומפרגנת ושהיא באה בידיוק ברגע המתאים והנכון היא נופלת כמו זרע קט באדמה שנובט לשתיל רך.. דובונית אני אוהבת אותך.. מאחלת לך שבת נהדרת והמשך שבוע נפלא.... דני♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|