17/05/2011 23:43
EFF Posts: 6391
|
4 פלפלים בצבעים שונים בקוביות קטנטנות 1/4 כוס יין לבן יבש 1 בצל גדול קצוץ 1כף שמן זית 3 שני שום טריות 1 כף אבקת מרק בטעם עוף מומס ב 1/2 כוס מי ברז מלח ופלפל לפי הטעם 1 כף אורגנו מיובש 2-3 עלי ריחן טריים/ כפית ריחן מיובש מעט אגוז מוסקט אופן ההכנה במחבת גדולה מרככים את הבצל בכף שמן עד שהוא הופך שקוף, מוסיפים את השום. מוסיפים את הפלפלים ומאדים מעט, מוסיפים את היין ומרק העוף, ומרתיחים למשך כדקה. מוסיפים את התבלינים, מערבבים לספיגת הטעמים. ולבשל על אש קטנה למשך לא יותר מ- 10 דקות. מצויין להגשה על חזה עוף צלוי על מחבת פסים. וכמובן על כוס פסטה בצהריים..או בארוחת החג.
|