הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » רק רציתי לעדכן שעוד חשק מטורף נכבש בהצלחה!!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
25/07/2010 07:11

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
רייצל חמודה
כל הכבוד שאת מזהה את חולשותיך ואת יודעת להעסיק את עצמך יישר כוח ובהצלחה בהמשך wink

רייצ'ל כתב:
מיכל כל הכבוד לך
אני מצאתי פיתרון כשיש לי חשקים למתוק
שותה תה צמחים
ומוצאת תעסוקה העיקר לא לחשוב על האוכל
והטוב ביותר זה הפורום שלנו
שיהיה לך המשך שבוע קל
רייצ'ל
0 קישור קבוע (Permalink)
24/07/2010 12:29

קרולין
קרולין
מיכל כל הכבוד לך!
כיף גדול להיות בשליטה עם האוכל ולעבור את הגל בשלום!

המשך שבת נפלאה לך ולגיתי.

קרולין.
0 קישור קבוע (Permalink)
24/07/2010 11:46

רייצ'ל
רייצ'ל
מיכל כל הכבוד לך
אני מצאתי פיתרון כשיש לי חשקים למתוק
שותה תה צמחים
ומוצאת תעסוקה העיקר לא לחשוב על האוכל
והטוב ביותר זה הפורום שלנו
שיהיה לך המשך שבוע קל
רייצ'ל
0 קישור קבוע (Permalink)
24/07/2010 11:14

רעותה
רעותה
מיכל יקרה ,

כל הכבוד!!!!!!!!!!!!!!!!!
ההרגשה הזאת של לכבוש את היצרים ( גם בשופינג) ואף אחד לא יבין את זה .
ואבהתי את ההרגשה של בטן שטוחה , כי זאת באמת ההרגשה של ניצחתי את כל האוייבים.

המשך שבת מהנה לכם,
רעותה
0 קישור קבוע (Permalink)
24/07/2010 08:19

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
מיכל יקרה כול הכבוד על ההצלחה שלך ויישר כוח לעוד בהמשך Applause
וdany מדהימה...
כולנו בני אדם אנושים Wiggle
ואלפי סיבות ותירוצים יש לאכילה שלנו Confused
יום באסה ויום סבבה Pat on the head
אז אולי לשמנמודים זה לא יעבור כול כך מהר Thumbs Down
ולכן נחבק עצמנו בהמון המון אהבה hug
והכי חשוב נזכור שאנו כאן במודעות מטפלים בבעיהsmile
אז אנו מקטינים נזקים וזה הכי חשוב Thumbs Up
שיהיה המשך שבת רגועה ומוצלחת wink grouphug

ותודה רבה על נתינתך המרתקת והמפרגנת והתומכת בפורום יישר כוח smile

edited by דובונית אכפת לי on 7/24/2010
edited by דובונית אכפת לי on 7/24/2010
0 קישור קבוע (Permalink)
24/07/2010 06:22

dany
dany
מיכלי אהובה
כבוד על השיתוף....
גיתי זו רכישה מצויינת אפשר גם אחתwink
מקווה שהשבת תעבור בקלי קלות...
ושאלת מליון הדולר...
מתי זה יעבור לנו????upset
נשיקות
דני♥♥

מיכל שרון כתב:
גיתי בעבודה.. אני לבד בבית... מחכה לו שיחזור... אחרי ארוחת ערב מדהימה ומשביעה ונטולת פחמימות (עוף בשקית קוקי עם חצילים וקישואים וגזר.. מעדן!!!) וטירוף החשקים מתחיל.. מתוק? מלוח? שמנוני? בשר? חלב? שוקולד? אין לי אפילו מושג מה בא לי באמת.. רק החשק הבלתי נשלט הזה למשהו טעים!!!
ואז אני מסמסת לגיתי שבא לי משהו טעים והוא מתחיל איתי בהודעות לברר מה מקור החשקים.. ואז אני רק קולטת שאין לי מושג מה בא לי.. כי אם כבר לתקוע משהו בשישי בלילה ולהרוס כמעט שבוע של עבודה ומאמץ ושליטה ואיפוק אז אני רוצה שזה יהיה על המקום!!! בדיוק שיספק את החשק ויסגור את הפינה... ואז גיתי כבדרך אגב.. תוך כדי עידוד שקט וזרימה עם החשקים שלי (כי התנגדות רק גורמת לי לרצות לעשות לו דווקא עוד יותר.. כן כן.. ממש כמו ילדה בת 2) מסמס לי.. שתית כוס מים? ואני הולכת לשתות כוס מים קרים... ועוד אחת... ועדיין מתלבטת מה יותר? המבורגר? טבעות בצל? גלידה? חטיף אנרגיה עם גרנולה? סנדביץ'? ועוד כוס מים... ואיכשהו עברו להם 25 דקות.. אני אחרי הטירוף.. אפילו לא קמתי מהספה... רק שתיתי 4 כוסות מים שהרגיעו אותי כמעט לגמרי..
ועד שאני יושבת עכשיו לכתוב לכם אני כבר בידיעה שגיתי באוטו.. בדרך אליי.. לגאול אותי מייסורי החשקים ולקחת אותי למיטה בבטחה.. ללא נשנושים מיותרים.. נטולת הרס עצמי להלילה.. קמה מחר שטוחה ומרוצה...

בקיצור.. מי אמר ששישי שבת זה קל?! אף אחד.. אבל זה בהחלט נסבל.. ונשלט.. רק צריך לתרגל...

לילה טוב לכולם
0 קישור קבוע (Permalink)
23/07/2010 23:09

מיכל שרון
מיכל שרון
גיתי בעבודה.. אני לבד בבית... מחכה לו שיחזור... אחרי ארוחת ערב מדהימה ומשביעה ונטולת פחמימות (עוף בשקית קוקי עם חצילים וקישואים וגזר.. מעדן!!!) וטירוף החשקים מתחיל.. מתוק? מלוח? שמנוני? בשר? חלב? שוקולד? אין לי אפילו מושג מה בא לי באמת.. רק החשק הבלתי נשלט הזה למשהו טעים!!!
ואז אני מסמסת לגיתי שבא לי משהו טעים והוא מתחיל איתי בהודעות לברר מה מקור החשקים.. ואז אני רק קולטת שאין לי מושג מה בא לי.. כי אם כבר לתקוע משהו בשישי בלילה ולהרוס כמעט שבוע של עבודה ומאמץ ושליטה ואיפוק אז אני רוצה שזה יהיה על המקום!!! בדיוק שיספק את החשק ויסגור את הפינה... ואז גיתי כבדרך אגב.. תוך כדי עידוד שקט וזרימה עם החשקים שלי (כי התנגדות רק גורמת לי לרצות לעשות לו דווקא עוד יותר.. כן כן.. ממש כמו ילדה בת 2) מסמס לי.. שתית כוס מים? ואני הולכת לשתות כוס מים קרים... ועוד אחת... ועדיין מתלבטת מה יותר? המבורגר? טבעות בצל? גלידה? חטיף אנרגיה עם גרנולה? סנדביץ'? ועוד כוס מים... ואיכשהו עברו להם 25 דקות.. אני אחרי הטירוף.. אפילו לא קמתי מהספה... רק שתיתי 4 כוסות מים שהרגיעו אותי כמעט לגמרי..
ועד שאני יושבת עכשיו לכתוב לכם אני כבר בידיעה שגיתי באוטו.. בדרך אליי.. לגאול אותי מייסורי החשקים ולקחת אותי למיטה בבטחה.. ללא נשנושים מיותרים.. נטולת הרס עצמי להלילה.. קמה מחר שטוחה ומרוצה...

בקיצור.. מי אמר ששישי שבת זה קל?! אף אחד.. אבל זה בהחלט נסבל.. ונשלט.. רק צריך לתרגל...

לילה טוב לכולם
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » רק רציתי לעדכן שעוד חשק מטורף נכבש בהצלחה!!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!