15/05/2011 20:15
EFF Posts: 6391
|
1 ק"ג סטייק פרגיות 1 כף רוטב סויה 2 כפות סילאן(דבש תמרים) 5 שיני שום כתוש 1 בצל גדול קצוץ 1 כף שמן זית 1 קופסא עגבניות מרוסקות 1 כפית אבקת מרק עוף חופן בזיליקום קצוץ חופן כוסברה קצוצה מעט ממתיק מלח, פלפל 1/2 כוס מים משרים את העוף עם השום, 1 כף סילאן וכף סויה במשך כמה שעות. מחממים סיר שטוח ומאדים בכף שמן את הבצל, מוסיפים את הפרגיות שהוצאו מהמשרה וממשיכים לטגן. מוסיפים כף אחת סילאן, ושאר המרכיבים כולל עשבי התיבול הקצוצים. (אני שמה המון!!!) מבשלים על אש קטנה כחצי שעה. יוצא רוטב עשיר וטעים במיוחד, והפרגיות רכות רכות... היום אכלנו אחרי יומיים והיה טעים אפילו יותר..
|