23/07/2010 18:12
EFF Posts: 6392
|
4 סטייקים מפרגית, כ"א במשקל 200 גרם 4 כפיות פפריקה מתוקה מלח ים לפי הטעם קליפות לימון במטחנה מלח רגיל לפי הטעם 2 בצלים 2 כפות שמן אופן ההכנה: שוטפים את הסטייקים ומורחים כל אחד מהם בפפריקה מתוקה משני צידיו. בוזקים עליהם בעזרת מטחנה קליפות לימון, מוסיפים מעט מלח. כדאי להשהותם במקרר כמה שעות. קולפים את הבצלים ופורסים לפרוסות. מחממים את השמן במחבת ומטגנים בו את הבצלים עד שהם מקבלים גוון זהוב. צולים את הסטייקים במחבת עם הבצלים כ-2-3 דקות מכל צד, עד שהם מלבינים. מנמיכים את האש, מכסים את המחבת ומבשלים כ-15 דקות נוספות. מדי פעם מערבבים את הסטייקים עם הבצלים
|