14/05/2011 22:22
EFF Posts: 6391
|
4 תפוחי סמית כפית ג'ינג'ר טרי מגורד דק 1/2 כפית קנמון 4 שזיפים מיובשים קצוצים 4 שקיות ממתיק (ספלנדה או סוכרלוז)מי שאוהב יותר מתוק..יותר.. 2 כפיות חמאה 1/4 כוס מים
עם סכין חדה לחצוב פתח בראש כל תפוח לערבב: ג'ינג'ר, שזיפים, ממתיק וקנמון , לחלק ל-4 ולדחוס לתוך פתחי התפוחים. להמיס את החמאה להעמיד את התפוחים בתבנית כשבתחתית המים, להבריש כל תפוח בחמאה (בעיקר באזור המלית) ולאפות בחום 180 מעלות 35 דקות. טעים חם וקר.
|