25/07/2010 07:06
שאפתנית Posts: 8392
|
מרסי היקרה, קראתי את דבריך והתרגשתי מאוד. זה רק הוכיח לי כשיש רצון חזק אז בהחלט יש יכולת. כשאנחנו כל כך רוצות אז אנחנו יכולות לגרום לשינויים ממש משמעותיים בחיינו. אני מתחזקת מדברייך. מקווה להוכיח לעצמי שעם רצון חזק אפשר בהחלט לנצח את המשקל. תמשיכי להצליח בדרכך. אני מעריצה אותך על מעשיך. תמיד כייף לשמוע על מישהו שהחליט לצאת ולהיוולד מחדש לחיים טובים יותר. שאפתנית.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/07/2010 21:35
מרסי באינטרנט Posts: 63
|
המון תודה בנות יקרות, על האמונה והפרגונים, על החיזוקים והתקווה זה כיף לדעת שיש גב כל כך חזק וכל כך הרב תמיכה, כך אפשר רק לנצח !!! תודה לכולכם ושבוע נפלא מרסי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/07/2010 08:10
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
מרסי באינטרנט תודה על שיתופים וכל הכבוד ענקי ענקי על השינוי שאת עושה ובטוחה שאם עשייה כזאת אצל מירי תצליחי בגדול עוד קצת סובלנות וביינתים בהצלחה בהמשך ובנות יקרות אתן פשוט מקסימות בפרגון ותמיכה
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/07/2010 06:16
dany Posts: 19819
|
מרסי יקרה סיפורך הוא סיפור הצלחה וכל הכבוד וכה לחי.. המשיכי בדרך הנהדרת שאת עושה... מאחלת לך המון הצלחה.... פשוט דוגמא...
מרסי באינטרנט כתב:
הי פורום יקר, מה שלומכם??? הרגע סיימתי להקשיב להרצאה של מירי וכולי הרהורים. מצטערת שלא הצלחתי לשמוע את ההרצאה שבוע שעבר ונשמע שפספסתי הרצאה חשובה. כשאני עוצרת רגע ועושה חושבים על העשור האחרון בחיי, אני מבינה שבעצם אני בדרך הנכונה, כל מה שמירי ציינה בהרצאה של היום, על תירוצים, העמידה במקום, לשנות את הלא מתאים לנו - אני עשיתי - יצאתי ממערכת נישואין כושלת והרסנית, טיפלתי בעצמי וחמדתי להבין מה לא בסדר ואיך להתחיל לתקן, הכרתי את בן זוגי הנוכחי (תיקון גדול מאוד) אשר רק מפרגן, אוהב ותומך, ילדתי עוד 2 ילדים מדהימים שהצטרפו לשניים הראשונים הלא פחות מדהימים. בססתי את מקומי במקום העבודה, למדתי לדרוש את שלי, למדתי, אני עובדת על עצמי כל יום ומלמדת את עצמי שהחיים מורכבים מבחירות, והבחירות הן שלי - ושלי בלבד אני בוחרת את מי להכניס לחיי למי לתת השפעה ולמי לא, יש סינונים חיוניים וחשובים שאותם כן צריך לעשות. השנה החלטתי שעכשיו זה הזמן להתמקם גם בגוף ולא רק בנפש ולכן הצטרפתי למירי (אשר לא מזניחה לרגע את הנפש כך שהרווח שלי הוא כפול) ולקחתי מאמן אישי 3 פעמים בשבוע הקורע לי את הצורה , ולאט לאט אני מרימה את עצמי, עדיין יש בי לא מעט כעסים ומרמור ואני מאוד מנסה לחייך, ולראות רק את חצי הכוס המלאה. פורום יקר אני כל כך מודה לכם על האוזן הקשבת ועל הפרגונים וחיזוקים. גם אני מחזקת את ידכם ומחאלת לכולנו שנשיג את יעדנו ואת ושנגיע לסיפוק המיוחל לא רק מהירידה במשקל אבל מהשליטה מהכוחות מהתובנות. שתהיה לכולנו ולכם משפחת בלקין יקרה שבת נפלאה. אוהבת, מרסי edited by dany on 7/24/2010 edited by dany on 7/24/2010
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/07/2010 22:45
1103 Posts: 5022
|
מרסי יקרה קראתי את אשר כתבת על השינוי שעשית בחייך הרווח כולו שלך.את אישה אמיצה. אני מאמינה שגם במסגרת החוגים הוירטואלים של מירי,בהקשבה לדבריה וישומם, ההצלחה בדיאטה תאיר לךפנים,כי אין דבר העומד בפני הרצון. ישר כח,את בדרך הנכונה. שבת קסומה באנרגיות חיוביות ובשליטה נילי
-- וסרהולץ
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/07/2010 21:25
אשירה Posts: 4292
|
מרסי יקרה כל הכבוד על כל השגייך, את בהחלט יכולה להיות גאה בעצמך, עשית שינויים לא קלים ומשמעותיים ושיפרת את חייך,
עם כוח כמו שלך אפשר לאמר שעניין הדיאטה קטן עלייך!!!
אני מאחלת לך הצלחה רבה, את ראויה לה!!!
-- אשירה
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/07/2010 19:55
dany Posts: 19819
|
תירוצים הם בהחלט חלק ממגננה אנושית..... לעמוד מול הראי ולראות את עצמך ללא כחל וסרק וגם אם אתה לא אוהב את מה שאתה רואה.... אתה לא מספר סיפורים... זה חלק מהתבגרות נפשית!!! הנושא מאד חשוב עמוק ורגיש..... כי הסיפורים שסיפרתי לעצמי אף אחד לא שומע רק אני.... ושאני מאמין לסיפור שלי..... ולא רואה שהוא אולי אפילו שקר.... איך אדע??? צריך לקלף את השכבות שעוטפות... להיות מאד אמיץ.... לא לפחד לעשות שינויים.... לקבל את זה שאני לא תמיד מוצלח.... כי רק אז אני יכול להתחיל לעשות תיקון... וסליחה עופר שכתבתי בלשון זכר כך יצא לי הפעם... אגב בהרצאה באינטרנט לא הופיעו בכלל הדימויים שעליהם דיברת....
חברי פורום יקרים שלי בלי תירוצים..... כולנו נגועים בהם.... לאט לאט נתחיל לספר את האמת קודם כל לעצמנו.... המון הצלחה יקירי.. דני♥♥
מרסי באינטרנט כתב:
הי פורום יקר, מה שלומכם??? הרגע סיימתי להקשיב להרצאה של מירי וכולי הרהורים. מצטערת שלא הצלחתי לשמוע את ההרצאה שבוע שעבר ונשמע שפספסתי הרצאה חשובה. כשאני עוצרת רגע ועושה חושבים על העשור האחרון בחיי, אני מבינה שבעצם אני בדרך הנכונה, כל מה שמירי ציינה בהרצאה של היום, על תירוצים, העמידה במקום, לשנות את הלא מתאים לנו - אני עשיתי - יצאתי ממערכת נישואין כושלת והרסנית, טיפלתי בעצמי וחמדתי להבין מה לא בסדר ואיך להתחיל לתקן, הכרתי את בן זוגי הנוכחי (תיקון גדול מאוד) אשר רק מפרגן, אוהב ותומך, ילדתי עוד 2 ילדים מדהימים שהצטרפו לשניים הראשונים הלא פחות מדהימים. בססתי את מקומי במקום העבודה, למדתי לדרוש את שלי, למדתי, אני עובדת על עצמי כל יום ומלמדת את עצמי שהחיים מורכבים מבחירות, והבחירות הן שלי - ושלי בלבד אני בוחרת את מי להכניס לחיי למי לתת השפעה ולמי לא, יש סינונים חיוניים וחשובים שאותם כן צריך לעשות. השנה החלטתי שעכשיו זה הזמן להתמקם גם בגוף ולא רק בנפש ולכן הצטרפתי למירי (אשר לא מזניחה לרגע את הנפש כך שהרווח שלי הוא כפול) ולקחתי מאמן אישי 3 פעמים בשבוע הקורע לי את הצורה , ולאט לאט אני מרימה את עצמי, עדיין יש בי לא מעט כעסים ומרמור ואני מאוד מנסה לחייך, ולראות רק את חצי הכוס המלאה. פורום יקר אני כל כך מודה לכם על האוזן הקשבת ועל הפרגונים וחיזוקים. גם אני מחזקת את ידכם ומחאלת לכולנו שנשיג את יעדנו ואת ושנגיע לסיפוק המיוחל לא רק מהירידה במשקל אבל מהשליטה מהכוחות מהתובנות. שתהיה לכולנו ולכם משפחת בלקין יקרה שבת נפלאה. אוהבת, מרסי
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/07/2010 19:35
קרולין Posts: 6651
|
מרסי ודפי יקרות שתיכן ממש מרגשות. מרסי, קראתי את הודעתך והתרגשתי מאד, תודה לך על השיתוף זה ממש לא מובן מאליו.
מתוכן דברייך ברצוני לחזק אותך ולעודד אותך :
את רצינית ומשקיענית .
את חיובית ואנושית .
את ממוקדת מ ט ר ה .
עם כאלה תכונות אין ספק שתמשיכי לעשות את הבחירות הנכונות להיות מאושרת ולהצליח.
לעניין מירי אכן זכינו הרווח שלנו כפול. מה שנקרא: גוף ונפש. מירי דואגת ,מטפלת ונוגעת בנו בכל המישורים.
לעניין הדיאטה : מילת המפתח היא ס ב ל נ ו ת. התהליך הזה מורכב , דינמי מצריך ים של נחישות ,התמדה והשקעה (מה שניכר שיש לך)
בסוףףףףףףףףףף הסבלנות תמיד משתלמת.
שיהיה לך ים של הצלחה בהמשך התהליך ושבת שלום
קרולין.
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/07/2010 19:15
דפי Posts: 1126
|
מרסי יקרה כל הכבוד על כל השינויים שעשית ועל זה ששיתפת אותנו . את תצליחי להשיג גם ירידה במשקל אבל עשי זאת בלי לחץ. שחררי , תני לחיים לזרום תוך כדי הקפדה על התוכנית השפוייה של מירי. אני מחזקת אותך ומרגישה שאת נותנת לי כוח להשיג את מטרותיי. דפי.
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/07/2010 17:45
מרסי באינטרנט Posts: 63
|
הי פורום יקר, מה שלומכם??? הרגע סיימתי להקשיב להרצאה של מירי וכולי הרהורים. מצטערת שלא הצלחתי לשמוע את ההרצאה שבוע שעבר ונשמע שפספסתי הרצאה חשובה. כשאני עוצרת רגע ועושה חושבים על העשור האחרון בחיי, אני מבינה שבעצם אני בדרך הנכונה, כל מה שמירי ציינה בהרצאה של היום, על תירוצים, העמידה במקום, לשנות את הלא מתאים לנו - אני עשיתי - יצאתי ממערכת נישואין כושלת והרסנית, טיפלתי בעצמי וחמדתי להבין מה לא בסדר ואיך להתחיל לתקן, הכרתי את בן זוגי הנוכחי (תיקון גדול מאוד) אשר רק מפרגן, אוהב ותומך, ילדתי עוד 2 ילדים מדהימים שהצטרפו לשניים הראשונים הלא פחות מדהימים. בססתי את מקומי במקום העבודה, למדתי לדרוש את שלי, למדתי, אני עובדת על עצמי כל יום ומלמדת את עצמי שהחיים מורכבים מבחירות, והבחירות הן שלי - ושלי בלבד אני בוחרת את מי להכניס לחיי למי לתת השפעה ולמי לא, יש סינונים חיוניים וחשובים שאותם כן צריך לעשות. השנה החלטתי שעכשיו זה הזמן להתמקם גם בגוף ולא רק בנפש ולכן הצטרפתי למירי (אשר לא מזניחה לרגע את הנפש כך שהרווח שלי הוא כפול) ולקחתי מאמן אישי 3 פעמים בשבוע הקורע לי את הצורה , ולאט לאט אני מרימה את עצמי, עדיין יש בי לא מעט כעסים ומרמור ואני מאוד מנסה לחייך, ולראות רק את חצי הכוס המלאה. פורום יקר אני כל כך מודה לכם על האוזן הקשבת ועל הפרגונים וחיזוקים. גם אני מחזקת את ידכם ומחאלת לכולנו שנשיג את יעדנו ואת ושנגיע לסיפוק המיוחל לא רק מהירידה במשקל אבל מהשליטה מהכוחות מהתובנות. שתהיה לכולנו ולכם משפחת בלקין יקרה שבת נפלאה. אוהבת, מרסי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|