11/05/2011 21:12
EFF Posts: 6391
|
כמות: 4 מנות 4 מנות יפות החומרים: 600 גרם חזה עוף 1 כפית פפריקה מעושנת 6 שיני שום שמן זית או בטעם חמאה (אני הכנתי איתו-אפי) בתרסיס שמן "פאם" 1 פלפל צ'ילי אדום 2 כפות נענע קצוצה(לא הכנסתי..אפי) מיץ מתפוז אחד . חותכים את חזה העוף לסטייקים דקים. מכינים מרינדה של פפריקה מעושנת, שיני שום פרוסות, פלפלון צ'ילי אדום קצוץ, 2 כפות נענע קצוצה ומיץ תפוזים. להשרות את חזה העוף במשרה במקרר למשך חצי שעה. במחבת טפלון מרססים "שפריץ" של שמן (2.5 קלוריות בלבד). צולים את חזה העוף כדקה וחצי מכל צד. הכנתי לפי מתכון של שאול בן אדרת הנהדר...
|