07/05/2011 20:27
יעלידורון Posts: 2
|
הכמויות הן די גמישות אני עושה 6 כרעיים בתבנית עם המשרה 3-4 גזרים 2 תפו"א גדולים 2 בצלים אפשר לגוון עם בטטה או דלעת ולא לשכוח את טבעוף כי הטעם שלו עושה את התבשיל! תהנו!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/05/2011 13:04
שאפתנית Posts: 8392
|
ברוכה הבאה יעלי לפורום !!! אנחנו צריכות כמויות מדויקות אז אם תוכלי לפרט זה יהיה נהדר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/05/2011 11:53
יעלידורון Posts: 2
|
שלום לכולם אני חדשה פה - נעים מאד !!! רוצה להמליץ על מתכון נפלא ופשוט: כרעיים של עוף - ללא עור כמובן משרים אותם במשרה של קטשופ ורוטב צילי מוסיפים ירקות שורש קצוצים:בצל,גזר,תפוא קצת מלח בקצוות התנור לכסות בנייר כסף!! ךתנור לשעה ויוצא מעולה!! והכי חשוב - יש עוף מצויין וטבעי של טבעוף שהוא מאד טעים ולא שמן מומלץ!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|