04/05/2011 23:14
EFF Posts: 6391
|
1.5 קג' בשר בקר דל שומן חתוך לקוביות של כ-4 ס"מ 2 כפות שמן קנולה 1 בצל גדול קצוץ דק 1 כף פריקה מתוקה 1-2 כפית פריקה חריפה 2 עלי דפנה 1 כפית גרגירי קימל שלמים מלח, פלפל שחור טחון טרי להסמכה: 1 כף קמח מדולל במעט מים אופן ההכנה: שמים את השמןן בסיר רחב וכשהוא חם מטגנים בו את הבצל עד שהוא זהוב מעט. מוסיפים את שני סוגי הפפריקה ומערבבים דקה. מוסיפים את קוביות הבשר ומטגנים תוך ערבוב עד שהם משחימות מעט. מוסיפים את כל שאר החומרים ומים רותחים כדי כיסוי. מביאים לרתיחה, מכסים ומנמיכים את הלהבה. מבשלים מכוסה על להבה נמוכה כשעתיים וחצי-שלוש, עד שהבשר רך מאד. מוסיפים את הקמח המדולל במים ומערבבים עוד כשלוש דקות, עד שהרוטב מסמיך.
|