04/05/2011 08:28
נחושה Posts: 6982
|
תודה אפילה, יש לי בבית המון פלפלים ועגבניות....כאילו חשבת עליי.... הייתי בבזאר של עמותת חיים לילדים חולי סרטן ומשלא מצאתי משהו אחר לקנות קניתי המון פלפלים כתומים, עגבניות ובצל ירוק כתרומה...וכעת אהנה מהם מבטיחה לעשות ולעדכן נחושה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2011 08:03
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ600 קק"ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2011 05:06
אקורדיאון Posts: 16381
|
תודה אפילה,אין כמוך. כבר כתבתי לך על פשטידת הירקות ,פשוט מעדן וכך גם הכרוב. הן הפכו ממש לפשטידות הבית אצלי וכמובן המתכונים עברו גם לזיוה. תודה רבה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2011 20:35
EFF Posts: 6392
|
המצרכים (ל- 6 אנשים): 2 כפות שמן זית 6 פלפלים גדולים משלושת הצבעים: צהוב, ירוק ואדום - סה"כ 1 ק"ג - חתוכים לרצועות 2 בצלים בינוניים קצוצים 1/2 קילו עגבניות קלופות וקצוצות גס 1 כף עלי בזיליקום קצוץ גס 1 כף עלי פטרוזליה קצוצה מלח, פלפל טיפונת ממתיק אופן ההכנה: מטגנים את הבצל בשמן זית עד שנעשה שקוף, מוסיפים את הפלפלים ומטגנים תוך ערבוב כחמש דקות. מוסיפים את העגבניות, ממליחים קלות, מביאים לרתיחה ומבשלים כחצי שעה בסיר מכוסה. מוסיפים את הבזיליקום ואת הפטרוזיליה, מערבבים ומיד מסירים מהאש. ממתינים מעט (המנה צריכה להיות פושרת) ומגישים. טעים למחרת. כדאי לחמם מעט.. מבוסס על מתכון של חיים כהן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|