29/04/2011 01:08
EFF Posts: 6391
|
מתכון של הבת שלי. לפחות 6 מנות. אפשר לאכול פושר... 4 עגבניות רכות חתוכות לקוביות שתי שיני שום בשרניות קצוצות 1 בצל בינוני חתוך לקוביות 4 כפות קינואה ספל אפונה וגזר קפואים קופסא קטנה רסק עגבניות כפית מלח פלפל שחור לפי טעמכם כף סוכר (או ממתיק מלאכותי שווה ערך) כף אבקת מרק בטעם עוף 1. לאדות בסיר בינוני בכף שמן בצל ושום, 2.להוסיף את הקינואה (לא מבושלת!) ולערבב היטב. 3. להוסיף את העגבניות ולערבב. 4. להוסיף רסק עגבניות ולערבב. 5. להוסיף אפונה וגזר ולערבב. 6. מים עד כיסוי + תבלינים ולערבב. 7. להביא לרתיחה ולבשל על אש קטנה חצי שעה.
|