12/06/2011 07:35
מיכלל Posts: 1674
|
אבל הטעם מאבד מערכו...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/06/2011 00:09
EFF Posts: 6391
|
כן..אפשר עגבניות מקופסת שימורים. לפי מה שמפורסם - העגבניות אינן מאבדות מערכן...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/06/2011 22:11
avi_i Posts: 269
|
אפי - האם אפשר להשתמש בעגבניות מקופסאת שימורים? אם כן אז כמה בבקשה תודה ושבת שלום אבי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2011 14:26
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ-400 קק"ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/04/2011 22:43
נחושה Posts: 6982
|
אפי יקרה, אין סוף ליצירתיות ולשפע המתכונים, זכינו. חזרה לשיגרה המבורכת ובלי פחמימות מחמש נשיבוקים נחושה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/04/2011 22:02
EFF Posts: 6391
|
1 ק"ג עגבניות אדומות מקולפות חתוכות לקוביות 6-8 שיני שום כתוש 3 פלפלים חריפים אדומים קלויים ומקולפים מלח פפריקה חריפה ומתוקה אופן ההכנה: 1. שמים בסיר את העגבניות והפלפלים,השמן, השום, המלח והפפריקה. 2. לבשל על אש קטנה עד שמסמיך, בערך 30 דקות, והמים מתאדים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|