04/05/2011 15:19
שאפתנית Posts: 8392
|
לבקשתך המתכון של פשיטת הכרוב, מומלץ בחום!!! חצי כרוב גדול חתוך לרצועות 2 בצלים גדולים 3 ביצים 2 כפות אבקת מרק בצל 4 כפות קמח תופח כף מיוקל פלפל שחור
אופן ההכנה: להניח במחבת כף שמן זית ולהזהיב את הבצל. להוסיף את הכרוב ולערבב עד שהכרוב מתרכך ונהיה שקוף. לקרר. לערבב בקערה את שאר החומרים ולהוסיף את הכרוב. לרסס תבנית פיירקס עגולה בספריי שמן ולהניח את התערובת מעל. לאפות בחום של 180 מעלות עד להשחמה. באופן אישי אני מוותרת על הקמח לגמרי והפשטידה יוצאת נהדרת ואז אפשר לאכול אותה גם אחרי השעה חמש בערב. =עגולה]אפי האם ניתן שוב לקבל את המתכון המוצלח לפשטידת כרוב ???
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2011 14:46
עגולה Posts: 2
|
אפי האם ניתן שוב לקבל את המתכון המוצלח לפשטידת כרוב ???
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2011 22:31
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ-850 קק"ל עם תפו"א
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2011 15:57
נחושה Posts: 6982
|
אקורדיאון כתב:
נחושה כתב: אפי יקרה, טעים מאוד למרות שעשיתי רק מלח פלפל ונדרש מעט מרק עוף או תבלון נוסף. ייתכן שהסיבה היא המון מסה והמון נוזלים. בכל אופן טעימה מאוד, מרקם יפייפה, לגבי הקמח שמתי כף לכל הכמות ועדיין נראה לי שצריך מעט יותר. אני עשיתי בגירסה של בלי תפ"א. בתאבון, ותספרו אם שידרגתם ו/או שיניתם ויצא טוב יותר. הולכת לאכול א.ערב טעימה וסוגרת עוד יום בלי פחמימות ובשליטה נחושה נחושה צריך לסחוט היטב את העיסה לפני התיבול והנוזלים נעלמים. תודה יקירה, זאת המסקנה שגם אני הגעתי אליה כי לא היה נראה לי שהבעיה היא בכמות הקמח הרשומה. נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2011 15:03
אקורדיאון Posts: 16381
|
נחושה כתב:
אפי יקרה, טעים מאוד למרות שעשיתי רק מלח פלפל ונדרש מעט מרק עוף או תבלון נוסף. ייתכן שהסיבה היא המון מסה והמון נוזלים. בכל אופן טעימה מאוד, מרקם יפייפה, לגבי הקמח שמתי כף לכל הכמות ועדיין נראה לי שצריך מעט יותר. אני עשיתי בגירסה של בלי תפ"א. בתאבון, ותספרו אם שידרגתם ו/או שיניתם ויצא טוב יותר. הולכת לאכול א.ערב טעימה וסוגרת עוד יום בלי פחמימות ובשליטה נחושה נחושה צריך לסחוט היטב את העיסה לפני התיבול והנוזלים נעלמים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2011 15:03
אקורדיאון Posts: 16381
|
הבוקר הכנתי את הפשטידה של אפי. מדהים ,אכלתי לצהריים פשוט טעים ביותר,הנאה מכל ביס,הכינו. אפי כמובן תודה רבה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/04/2011 11:39
dany Posts: 19819
|
נחושה אני עושה את הפשטידה הזו גם עם כרובית ושלוש ביצים ושלוש כפות קמח יוצא לי שתי תבניות מאורכות של כף וחצי קמח לכל תבנית נראה לי בטל בשישים. ללא שמן כלל.
נחושה כתב:
אפי יקרה, טעים מאוד למרות שעשיתי רק מלח פלפל ונדרש מעט מרק עוף או תבלון נוסף. ייתכן שהסיבה היא המון מסה והמון נוזלים. בכל אופן טעימה מאוד, מרקם יפייפה, לגבי הקמח שמתי כף לכל הכמות ועדיין נראה לי שצריך מעט יותר. אני עשיתי בגירסה של בלי תפ"א. בתאבון, ותספרו אם שידרגתם ו/או שיניתם ויצא טוב יותר. הולכת לאכול א.ערב טעימה וסוגרת עוד יום בלי פחמימות ובשליטה נחושה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2011 20:10
נחושה Posts: 6982
|
אפי יקרה, טעים מאוד למרות שעשיתי רק מלח פלפל ונדרש מעט מרק עוף או תבלון נוסף. ייתכן שהסיבה היא המון מסה והמון נוזלים. בכל אופן טעימה מאוד, מרקם יפייפה, לגבי הקמח שמתי כף לכל הכמות ועדיין נראה לי שצריך מעט יותר. אני עשיתי בגירסה של בלי תפ"א. בתאבון, ותספרו אם שידרגתם ו/או שיניתם ויצא טוב יותר. הולכת לאכול א.ערב טעימה וסוגרת עוד יום בלי פחמימות ובשליטה נחושה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2011 19:27
נחושה Posts: 6982
|
אז ככה... ריח נהדר במטבח, יצא לי שלוש תבניות אינגליש קייק בדיוק. מבטיחה לדווח בהמשך...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2011 16:41
אקורדיאון Posts: 16381
|
נחושה כתב:
אפי יקרה, לא מחכה לסופשבוע, יורדת לקנות את מה שחסר, לאכול עוד הערב... נשיבוקים ותודה נחושתך נחושי בטוחה שטעים אבל דווחי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2011 15:40
נחושה Posts: 6982
|
אפי יקרה, לא מחכה לסופשבוע, יורדת לקנות את מה שחסר, לאכול עוד הערב... נשיבוקים ותודה נחושתך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/04/2011 04:46
אקורדיאון Posts: 16381
|
אפי נשמע טעים. אנסה בסוף השבוע,תודה יקירה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/04/2011 22:33
EFF Posts: 6391
|
הכמות היא ל2 תבניות אינגליש קייק, זה מתחסל מהר. 6 קישואים גדולים 2 גזרים גדולים 2 בצלים בינוניים (תפוח אדמה קטן- לא חובה!) חצי שקית ברוקולי טחון חופן פטרוזיליה כפית גדושה קמח מלח פלפל מעט שמן 4 ביצים טוחנים את הירקות במעבד מזון (גם את הברוקולי, שהופשר), מוסיפים פטרוזיליה קצוצה, תבלינים, ביצים, קמח ומעט שמן שופכים לתבניות ואופים עד שמשחים מלמעלה. מעדן!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|