הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים


כינוי


סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום מתכונים » פשטידת ירקות

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
04/05/2011 15:19

 שאפתנית
שאפתנית
Posts: 8392
לבקשתך המתכון של פשיטת הכרוב, מומלץ בחום!!!
חצי כרוב גדול חתוך לרצועות
2 בצלים גדולים
3 ביצים
2 כפות אבקת מרק בצל
4 כפות קמח תופח
כף מיוקל
פלפל שחור

אופן ההכנה:
להניח במחבת כף שמן זית ולהזהיב את הבצל. להוסיף את הכרוב ולערבב עד שהכרוב מתרכך ונהיה שקוף.
לקרר.
לערבב בקערה את שאר החומרים ולהוסיף את הכרוב.
לרסס תבנית פיירקס עגולה בספריי שמן ולהניח את התערובת מעל.
לאפות בחום של 180 מעלות עד להשחמה.

באופן אישי אני מוותרת על הקמח לגמרי והפשטידה יוצאת נהדרת ואז אפשר לאכול אותה גם אחרי השעה חמש בערב.

=עגולה]אפי
האם ניתן שוב לקבל את המתכון המוצלח לפשטידת כרוב ???
0 קישור קבוע (Permalink)
04/05/2011 14:46

 עגולה
עגולה
Posts: 2
אפי
האם ניתן שוב לקבל את המתכון המוצלח לפשטידת כרוב ???
0 קישור קבוע (Permalink)
01/05/2011 22:31

 מיכלל
מיכלל
Posts: 1674
מכיל כ-850 קק"ל עם תפו"א
+1 קישור קבוע (Permalink)
01/05/2011 15:57

 נחושה
נחושה
Posts: 6982
אקורדיאון כתב:
נחושה כתב:
אפי יקרה,
טעים מאוד למרות שעשיתי רק מלח פלפל ונדרש מעט מרק עוף או תבלון נוסף. ייתכן שהסיבה היא המון מסה והמון נוזלים.
בכל אופן טעימה מאוד, מרקם יפייפה, לגבי הקמח שמתי כף לכל הכמות ועדיין נראה לי שצריך מעט יותר.
אני עשיתי בגירסה של בלי תפ"א.
בתאבון, ותספרו אם שידרגתם ו/או שיניתם ויצא טוב יותר.
הולכת לאכול א.ערב טעימה וסוגרת עוד יום בלי פחמימות ובשליטה
נחושה

נחושה צריך לסחוט היטב את העיסה לפני התיבול והנוזלים נעלמים.

תודה יקירה, זאת המסקנה שגם אני הגעתי אליה כי לא היה נראה לי שהבעיה היא בכמות הקמח הרשומה.
נשיקות
0 קישור קבוע (Permalink)
01/05/2011 15:03

 אקורדיאון
אקורדיאון
Posts: 16381
נחושה כתב:
אפי יקרה,
טעים מאוד למרות שעשיתי רק מלח פלפל ונדרש מעט מרק עוף או תבלון נוסף. ייתכן שהסיבה היא המון מסה והמון נוזלים.
בכל אופן טעימה מאוד, מרקם יפייפה, לגבי הקמח שמתי כף לכל הכמות ועדיין נראה לי שצריך מעט יותר.
אני עשיתי בגירסה של בלי תפ"א.
בתאבון, ותספרו אם שידרגתם ו/או שיניתם ויצא טוב יותר.
הולכת לאכול א.ערב טעימה וסוגרת עוד יום בלי פחמימות ובשליטה
נחושה

נחושה צריך לסחוט היטב את העיסה לפני התיבול והנוזלים נעלמים.
0 קישור קבוע (Permalink)
01/05/2011 15:03

 אקורדיאון
אקורדיאון
Posts: 16381
הבוקר הכנתי את הפשטידה של אפי.
מדהים ,אכלתי לצהריים פשוט טעים ביותר,הנאה מכל ביס,הכינו.
אפי כמובן תודה רבה.
0 קישור קבוע (Permalink)
30/04/2011 11:39

 dany
dany
Posts: 19819
נחושה אני עושה את הפשטידה הזו גם עם כרובית ושלוש ביצים ושלוש כפות קמח יוצא לי שתי תבניות מאורכות של כף וחצי קמח לכל תבנית נראה לי בטל בשישים.
ללא שמן כלל.


נחושה כתב:
אפי יקרה,
טעים מאוד למרות שעשיתי רק מלח פלפל ונדרש מעט מרק עוף או תבלון נוסף. ייתכן שהסיבה היא המון מסה והמון נוזלים.
בכל אופן טעימה מאוד, מרקם יפייפה, לגבי הקמח שמתי כף לכל הכמות ועדיין נראה לי שצריך מעט יותר.
אני עשיתי בגירסה של בלי תפ"א.
בתאבון, ותספרו אם שידרגתם ו/או שיניתם ויצא טוב יותר.
הולכת לאכול א.ערב טעימה וסוגרת עוד יום בלי פחמימות ובשליטה
נחושה
0 קישור קבוע (Permalink)
28/04/2011 20:10

 נחושה
נחושה
Posts: 6982
אפי יקרה,
טעים מאוד למרות שעשיתי רק מלח פלפל ונדרש מעט מרק עוף או תבלון נוסף. ייתכן שהסיבה היא המון מסה והמון נוזלים.
בכל אופן טעימה מאוד, מרקם יפייפה, לגבי הקמח שמתי כף לכל הכמות ועדיין נראה לי שצריך מעט יותר.
אני עשיתי בגירסה של בלי תפ"א.
בתאבון, ותספרו אם שידרגתם ו/או שיניתם ויצא טוב יותר.
הולכת לאכול א.ערב טעימה וסוגרת עוד יום בלי פחמימות ובשליטה
נחושה
0 קישור קבוע (Permalink)
28/04/2011 19:27

 נחושה
נחושה
Posts: 6982
אז ככה...
ריח נהדר במטבח, יצא לי שלוש תבניות אינגליש קייק בדיוק.
מבטיחה לדווח בהמשך...wink
0 קישור קבוע (Permalink)
28/04/2011 16:41

 אקורדיאון
אקורדיאון
Posts: 16381
נחושה כתב:
אפי יקרה,
לא מחכה לסופשבוע, יורדת לקנות את מה שחסר, לאכול עוד הערב...
נשיבוקים ותודה
נחושתך

נחושי בטוחה שטעים אבל דווחי.
0 קישור קבוע (Permalink)
28/04/2011 15:40

 נחושה
נחושה
Posts: 6982
אפי יקרה,
לא מחכה לסופשבוע, יורדת לקנות את מה שחסר, לאכול עוד הערב...
נשיבוקים ותודה
נחושתך
0 קישור קבוע (Permalink)
27/04/2011 04:46

 אקורדיאון
אקורדיאון
Posts: 16381
אפי נשמע טעים.
אנסה בסוף השבוע,תודה יקירה.
0 קישור קבוע (Permalink)
26/04/2011 22:33

 EFF
EFF
Posts: 6392
הכמות היא ל2 תבניות אינגליש קייק, זה מתחסל מהר.

6 קישואים גדולים
2 גזרים גדולים
2 בצלים בינוניים
(תפוח אדמה קטן- לא חובה!)
חצי שקית ברוקולי טחון
חופן פטרוזיליה
כפית גדושה קמח
מלח פלפל
מעט שמן
4 ביצים


טוחנים את הירקות במעבד מזון (גם את הברוקולי, שהופשר), מוסיפים פטרוזיליה קצוצה, תבלינים, ביצים, קמח ומעט שמן
שופכים לתבניות ואופים עד שמשחים מלמעלה.
מעדן!
0 קישור קבוע (Permalink)



כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין
 

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת
 
מידע שימושי
 

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות
 
מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה
 
קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!