22/07/2010 12:52
EFF Posts: 6392
|
1 כרוב גדול 2 כפות שמן קנולה 1 כוס פתיתים לאחר בישול 3 שיני שום מלח, לפי הטעם- הרבה פלפל שחור גרוס טרי מאדים את הכרוב בשמן, בוחשים מידי פעם. באם נדבק להוסיף ממש טיפונת מים להמשיך עד שהכרוב עשוי היטב, מפריש את הסוכרים שלו ומתחיל להשחים.לתבל במלח ופלפל. בנפרד לבשל פתיתים ולשמור בצד כוס לאחר בישול. להוריד מהאש - להוסיף לכרוב את הפתיתים ולכתוש פנימה את השום ללא בישול נוסף. כמה טעיםםםם
|