25/04/2011 19:37
EFF Posts: 6391
|
2 כרעי עוף ללא עור 1 בצל בינוני 2 כפיות שמן זית סלסלה פטריות שמפיניון 1/2 כוס עדשים ירוקות - להשרות כ-20 דקות פפריקה, כמון, כורכום 3 שיני שום כתוש כוס גזר גמדי (אופציה - לא חובה) מלח פלפל מעט מים לכיסוי מטגנים כרעיים בכפית שמן ומוציאים מהסיר. מוסיפים עוד כפית שמן ומטגנים בצל, פטריות, שום יחד עם פפריקה וכמון וכורכום, פלפל. מוסיפים מים עד כיסוי, את העדשים הירוקות שהשרנו חצי שעה במים, גזר גמדי (כאופציה)ובסוף כמובן מלח. מבשלים בחום נמוך כשעה.
|