22/07/2010 12:50
EFF Posts: 6392
|
'1 כף שמן קנולה 1 בצל אדום גדולה קצוץ 1 כרוב אדום קצוץ לרצועות 2 שיני שום 2 תפוחי עץ ירוקים מגוררים במגרדת גסה מים לפי הצורך (בערך כוס )עם כפית גדושה אבקת מרק בטעם עוף 1/8 כוס חומץ בן יין אדום 2 כפות סוכר חום או ממתיק מלאכותי השווה לכמות זו עלה דפנה מלח,פלפל לאדות את הבצל בשמן, להוסיף את הכרוב,שום , תפוחי עץ ועלה דפנה, להוסיף את הנוזלים. לבשל על אש קטנה 45 דקות, לקראת הסוף לתבל במלח,פלפל ממתיק. לטעום ולתקן חמיצות. לפעמים צריכים להוסיף מעט חומץ.
|