24/04/2011 20:36
EFF Posts: 6392
|
1חציל בלאדי בינוני 100 גרם ריקוטה 5% 1 כפית שום כתוש 4 זיתים שחורים מגולענים וקצוצים 2 כפיות שמן זית מיץ לימון לפי הטעם כפית חומץ בלסמי עלי טימין טרי אופן ההכנה: 1. מנקבים את החצילים ואופים בתנור שחומם מראש ל 250 מעלות, למשך 40 דקות. 2. מניחים בצד לצינון. 3. מקלפים את קליפת החציל ומניחים את הליבה במסננת. לאחר שהחציל הגיר נוזלים, מערבבים את החציל עם שום, כפית שמן זית מיץ לימון ומעט מלח. 4. מסדרים את החצילים בצלחות אישיות. 5. מפזרים מעל גבינת ריקוטה. מפזרים מעט שום כתוש, מעט ממרח זיתים, כפית שמן זית, מיץ לימון ומעט בלסמי. 6. מקשטים בעלי טימין טרי ומגישים.
|