23/07/2010 04:52
dany Posts: 19819
|
לייסי יקרה.. קצת באיחור אך טוב מאוחר מאשר בכלל לא!! קודם כל בשמחות והמון שמחות.... אמן!! וזהו בעצם מבחן החיים.. הרי זה מה שאנחנו לומדות .. להתנהל בחיי היום יום ולישם את התורה... וגם אם יש נפילות... ויש ותהיינה כי אנחנו רק בני אדם ודווקא מנפילות לומדים!!! מי שלא טועה לא לומד!!!! יקירה מקווה שהאירוע הנוסף עבר כבר בשלום.. ומאחלת לך סופ שבוע מעולה קליל ורזה רזה דני♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/07/2010 23:38
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
לייסי חביבה מקווה שהיום מוצלח מאתמול ובכל אופן זכרי תמיד לחזור למסלול כי את יכולה בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/07/2010 20:17
אסתי ברוך Posts: 1317
|
מקסימה אני משוכנעת שלמדת מחזיקה לך אצבעות שהיום יעבור לך בלי חטאים! תהני ♥♥♥♥♥
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/07/2010 16:10
רעותה Posts: 869
|
לייסי יקרה ,
אני מקווה , שתגיעי לפארק במהרה ותרגישי טוב יותר. ושנית , שהכלה שלך לא תגיעה אליכם מרולדין לסוף השבוע.
וחוץ מזה , עבר היה . הרבה מים וממשיכים הלאה גם בשעות הקשות.
סוף שבוע מקסים רעותה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/07/2010 15:42
קרולין Posts: 6651
|
לייסי כולנו היינו ונהיה בסרט הזה, אכילה לא מבוקרת ואח"כ תחושת הכבדות והחרטה.... בטוחה שהערב תהיי זהירה יותר.
תהני ותשמרי על עצמך.
קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/07/2010 13:43
בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
לייסי אני בטוחה שהיום יהיה בסדר! תאכלי לפני האירוע ביצה קשה, תשתי המון. כשיגיעו המתוקים על תסתכלי עליהם בכלל! תרקדי כמה שיותר כדי לשרוף קלוריות ותתרכזי בסלטים ובבשרים. תאמיני שאת תרגישי כמו מלכה! בהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/07/2010 12:01
לייסי Posts: 623
|
תודה שאפתנית - זה בדיוק מה שאעשה עכשיו - כוס תה צמחים חם!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/07/2010 11:50
שאפתנית Posts: 8392
|
לייסי היקרה, אני לא חושבת שיש מישהו מאיתנו בפורום שלא עבר על בשרו את מה שחווית אתמול. כולנו מכירים את התחושה האיומה הזו של כאבי בטן, בחילה ונראה לי שהכי גרוע משניהם זה כאב הלב על הקלוריות שנדחסו. לא נורא יקירתי, אני מקווה שפיזית את מרגישה הרבה יותר טוב וכאבי הבטן והבחילות מאחוריך. אם עדיין לא אז תנסי להעזר בכוס תה חם ומרגיע. ובאשר לקלוריות, מה שנעשה נעשה. אל תסתכלי לאחור המשיכי הלאה. היום יום חדש אז תאזני את אתמול ואל תתפתי לאכול היום בערב, זכרי את הכאבים מהלילה. בהצלחה, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/07/2010 11:39
לייסי Posts: 623
|
אתמול בערב השתתפתי בחתונתה המפוארת של בת חברים טובים. מרוב שמחה שכחתי את החוקים והטיפים הטובים וחגגתי עם פחמימות וקינוחים... והתוצאה - לא ישנתי כל הלילה מרוב כבדות, כאבי בטן ובחילה - שלא לדבר על הקלוריות המיותרות . ממש מיותר! לא כדאי בגלל הנאה רגעית לסבול אחר-כך. אני מקווה שלמדתי את הלקח - כי היום בערב מחכה לי עוד אירוח עם הרבה אוכל...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|