22/04/2011 15:54
EFF Posts: 6392
|
רכיבים: קופסא גרעיני תירסלייט משומר (330 גרם) 1 מלפפון ירוק 1 מלפפון חמוץ 1 פלפל אדום/או 1 קופסת רצועות פלפל אדום מתוק 1 בצל קטן קצוץ כמה גבעולי שמיר 7זיתים שחורים הרכיבים לרוטב: 2 כפות שמן מעט מיץ לימון מלח, פלפל לפי הטעם 1/2 כפית חרדל אופן הכנה: בקערה שמים את התירס, קוצצים את כל הירקות כולל השמיר והזיתים. מוסיפים את הירקות, השמיר והזיתים החתוכים אל קערת התירס. מערבבים היטב הכל ומוסיפים עליו את הרוטב שלהלן: אופן הכנת הרוטב: מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב, ויוצקים אותו אל קערת התירס. מניחים במקרר לפחות כשעה למיזוג כל הטעמים ומגישים קר.
|