הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » פחממות עד חמש

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
23/07/2010 00:04

EFF
EFF
אין מה להבהל...עם הצע כזה של אוכל נפלא שלא מכיל פחמימות - לא צריכהלהיות בעייה. עקבי אחר המתכונים והוראות של מירי - ואין אפס...
+1 קישור קבוע (Permalink)
22/07/2010 23:28

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
רויטלוש חמודה
ברוכה הבאה ושיהיה המון בהצלחה fingers crossed
רשמו לך הכל אז אט אט ליישם וזה יצליח Ignored
ותתרגלי עם הזמן ובכל אופן כולנו כאן לסייע בכל רגע קשה Thumbs Up
0 קישור קבוע (Permalink)
22/07/2010 15:49

קרולין
קרולין
רויטלוש ברוכה הבאה לפורום הנפלא שלנו.
אל דאגה החיים טובים יותר ובריאים יותר בלי פחמימות בערב... את לא מוותרת עליהם את אוכלת כל יום 600 קלוריות מהם ,

תנסי , תרגלי ותראי תוצאות.

בהצלחה.

קרוליןsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
22/07/2010 14:12

רייצ'ל
רייצ'ל
רויטל ברוכה הבאה לפורום
נאמר כמעט הכל על בלי פחממות מחמש
אנחנו בחמש שומעים את הצפירה ואז אין פחממות
מותר הכל ללא פחחמות. ירקות, פטידות, ביצים טונה וכו'
אני כותבת לך ובעצם חושבת שהכי הכי קל
לעשות מה שהמורה אומרת "נשמע ונעשה"
נסי את השיטה ותראי את התוצאות שמדברות בעד עצמן
שיהיה לך המשך יום נעים ושבוע בשליטה מחמש ללא פחממות
רייצ'ל
0 קישור קבוע (Permalink)
22/07/2010 13:57

nikname
nikname
ברוכה הבאה רויטל, כפי שאת רואה כולנו באותה סירה. קשה לוותר על הפחמימות אחרי 5 אבל הכלל הזה ממש מציל אותנו.
לי עצמי היה מאוד קשה בהתחלה אבל זה באמת לא סוף העולם, יש עוד דברים לאכול וצריך לשנות את דרך החשיבה שרק מפחמימות שבעים.
אחרי חודשיים בלבד אני יכולה להעיד שההרגשה היא נפלאה, והתוצאות לא מאחרות לבוא. למרות שלפעמים קשה עד שבירה, מיד חוזרים לשגרה

בהצלחה
22/07/2010 13:51

בצקיסטית בגמילה
בצקיסטית בגמילה
שלום רויטלוש וברוכה הבאה.
גם אני הייתי ממש בשוק כשמירי אמרה לי בלי פחמימות משעה 5. ממש הרגשתי שחרב עליי עולמי. כמעט התעלפתי בהרצאה הראשונה שם. ותאמיני לי שאם במשקל 141 ק"ג הייתי מתעלפת - לא היה מי שהיה מרים אותי כל כך מהר...
אבל - זה עובד! אין אפס! הפחמימות הן חבר מביא חבר, ואחרי שמתרגלים לשיטה אפילו נהנים ממנה. זה כל כך כיף להיות בשליטה ובלי בולמוסים - כיף גם פיזית וגם נפשית, שכשתתרגלי - לא תביני איך יכולת לחיות בצורה אחרת לפני כן.
אם בהתחלה יתפלק לך פה ושם יום עם פחמימות אחרי 5, אל תלקי את עצמך. יקח זמן עד שתתרגלי, אבל ככל שיעבור הזמן - תראי שזה יותר ויותר קל.
אני בהתחלה עשיתי כל יום טקס בארבע וחצי, אכלתי את הפחמימות האחרונות לאותו היום, נפרדתי מהן בדיכאון כאילו זה לעוד עשרים שנה, אבל עם הזמן, התחלתי להרגיש בארבע וחצי הקלה, שסוף סוף אני נפטרת מהפחמימות עד למחרת.
אם מישהו היה אומר לי את זה לפני שנתיים וחצי - בחיים לא הייתי מאמינה לו.
אז יאללה - אם אני עשיתי את זה - כל אחד יכול. הגעת למקום הנכון.
בהצלחה :-)
22/07/2010 11:22

1103
1103
רויטלוש יקרה
אין צורך להיבהל מהפסקת אכילת פחמימות מהשעה חמש,יש לתרגל ולהתרגל,ובסיומו של יום הרווח כולו שלנו.

כאשר הופכים זאת לאורח חיים אין דבר קל מזה.אין נפיחות,אין רעב,וכשקמים בבוקר,הבטן שטוח וההרגשה נפלאה.

תנסי ותעשי ותראי כמה שתהיה מאושרת,ובנוסף תראי ירידות מדהימות.

המשך יום נעים ובשליטה.

נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
22/07/2010 11:16

שאפתנית
שאפתנית
ברוכה הבאה וכייף שהצטרפת לפורום.
אין צורך להיבהל מהכלל פחממות עד חמש. זה אחד הכללים שהכי מקלים על חיינו. אין צורך להתעסק יותר מידי עם האוכל מהשעה חמש, הכל הופך להיות הרבה יותר קל ואין סיכוי שתכניסי אויבים לפה. מהשעה חמש את נמצאת בשליטה מלאה מבלי להשקיע מאמץ. תזכרי שמשעה חמש לא מפסיקים לאכול, זה לא שאין אוכל, פשוט אין פחממות. את יכולה לאכול (ובטח שמעת את זה ממירי) חלבונים: פסטרמה, חזה עוף, דג, טונה, גבינות עד 5% וכמובן גם ירקות מבושלים או חיים.
תעקבי אחר המתכונים ותקבלי הרבה רעיונות לארוחות ערב מזינות ובלי פחממות. יש מתכוני פשטידות מופלאות גם של הבנות וגם של מירי. כולנו אוהבים אותם והם עוזרים לנו בתהליך אז אני ממליצה לך לאמץ אותן.
תני לעצמך את הזמן ובלי לחץ תהני מהתהליך שאת עוברת ולאט לאט גם את תביני שבלי פחמימות מחמש זה פשוט ברכה. הגוף נכנס לרגיעה והכל מתנהל על מי מנוחות.

בהצלחה. אנחנו פה איתך ובשבילך.
שאפתנית.

0 קישור קבוע (Permalink)
22/07/2010 11:07

אסתי ברוך
אסתי ברוך
מקסימה זה עניין של זמן מתרגלים
בלי פחממות מ5
האמיני לי זה הרבה יותר קל מאשר עם פחממות
את קמה ליום חדש
לא מורעברת בהצלחהwink

--
חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
22/07/2010 10:53

רויטלוש
רויטלוש
הי לכן,
אני די חדשה פה ומאוד נבהלתי מהכלל "פחממות עד חמש" . מישהי יכולה לעודד?
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » פחממות עד חמש

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!