20/04/2011 23:40
EFF Posts: 6391
|
רכיבים: 750 גרם קישואים לא קלופים, פרוסים 3 כפות שמן זית מלח ופלפל שחור 1/4 כוס זיתים שחורים קצוצים 1/4 כוס כוסברה (או פטרוזיליה), קצוצה מיץ מ 1 לימון בינוני אופן הכנה: 1. מכניסים את הקישואים לסיר, מכסים במים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה נמוכה עד שהקישואים מתרככים. מסננים ממי הבישול, ומצננים. 2. מעבירים לקערה ומועכים במזלג. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים. אם יש צורך מתקנים תיבול. מגישים קר.
|