20/04/2011 23:35
EFF Posts: 6392
|
1/2 כוס אורז בסמטי שטוף 1 ורבע כוסות מים קורט מלח 500 גרם עלי תרד שטופים 1 בצל קצוץ דק 2 כפות שמן זית לאידוי התרד 2 כפות מיץ לימון מלח, פלפל לפי טעם להרתיח מים מלח, להכניס אורז ולהביא שוב לרתיחה, להקטין אש ולכסות סיר. לבדוק אחרי כ-10 דקות. לכסות סיר במגבת. בינתיים לחמם שמן במחבת, לטגן בצלים, להוסיף עלי התרד תוך בחישה עדינה, לא לבשל יותר מדי אלא עד שהם מתרככים מעט ו"נובלים". לתבל במלח ופלפל ומעט לימון. לערבב את האורז עם התרד ולתבל.
|