21/07/2010 23:56
EFF Posts: 6392
|
300 גרם עדשים שחורות 2 גזרים חתוכים לקוביות בצל חתוך לקוביות כף שמן זית +כפית 1/8 כוס חומץ בלסמי צרור כוסברה קצוצה דק מלח ופלפל גרוס לפי הטעם. אופן ההכנה: 1. מבשלים את העדשים במים עד למצב אל דנטה. מסננים ומצננים.
2. מטגנים בצל וגזר בכף שמן זית עד לריכוך והזהבה קלה. מסננים ומצננים.
3. בקערה מערבבים את תערובת העדשים עם הבצל והגזר, מוסיפים כפית שמן זית, כוסברה, חומץ בלסמי, מלח, פלפל ומערבבים היטב.
|