21/07/2010 23:52
EFF Posts: 6392
|
250 גרם גבינה לבנה או גבינת שמנת 5% 250 גרם גבינה בולגרית 5% 1/2 כוס בצל קצוץ דק 1 שן שום כתושה 1 כף חמאה מומסת 1/2 כפית מלח דק 1/2 כפית פלפל שחור גרוס 2 ביצים 300 גרם תרד קפוא, קצוץ, מופשר ומנוקז מנוזלים 1/4 כפית פפריקה 1/8 כפית אגוז מוסקט מגורר דק אופן הכנה: 1. מטגנים קלות את הבצל והשום בחמאה עד להזהבה קלילה. 2. מכניסים לקערה עמוקה של מערבל את הגבינות, הבצל והשום, התבלינים והביצים ומערבלים היטב. לבסוף מוסיפים את התרד ומערבבים. 3. יוצקים לתבנית אפייה משומנת ובוזקים מעל מעט פפריקה ומוסקט. מכסים בנייר אלומיניום (לא הכרחי) ואופים.
תחילה אופים 30 דקות ואם צריך מוסיפים לאפות 10 דקות נוספות. משך האפייה תלוי במידת הרטיבות שבתערובת.
|