16/04/2011 20:35
EFF Posts: 6392
|
6 פרוסות יפות של חזה עוף משוטח כמו לשניצל (אפשר כמובן גם עגל...) מלח ופלפל שחור טחון טרי כף קמח לקימוח 3 כפות שמן זית 5 פטריות מיובשות גדולות או 10 קטנות 1 שן שום קצוצה 3 גבעולי תימין (עלים בלבד) 3 כפות יין אדום מתוק 1 כף רכז רימונים. אופן ההכנה 1. משרים את הפטריות 20 דקות ב-1/2 כוס מים רותחים, סוחטים וקוצצים דק. שומרים את המים שבהם הושרו הפטריות. 2. מתבלים את העוף במלח ופלפל, מקמחים ומנערים את עודפי הקמח. 3. מחממים מחבת עם שמן הזית ומטגנים את הפטריות עם השום. מוציאים ושומרים בצד. 4. באותה מחבת מטגנים את פרוסות העוף או עגל כ-2 דקות מכל צד עד לשינוי הגוון. מוציאים מהמחבת. 5. מוסיפים את התימין, היין, רכז הרימונים ומי ההשרייה של הפטריות למחבת, מערבבים ומביאים לרתיחה. 6. מחזירים את הבשר והפטריות למחבת, ומבשלים יחד עוד כדקה-שתיים.
|