22/07/2010 16:07
רעותה Posts: 869
|
הי עופר , גם אני אהבתי את מה שנכתב על עיקרי הדברים. וחוץ מזה אתה מחונן ברמות . יש לך סטיקר מהמאגר של עד החגים או לראש השנה? צריכה אחד כזה לעידוד ותמיכה. יום טוב, רעותה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/07/2010 16:00
קרולין Posts: 6651
|
עופר יקר, הכוונות של מירי תמיד טובות ובאות ממקום הכי,אמיתי , חם ואנושי שיש.
שמחה שאתה איתנו , יודעת שאתה מחונן, מוכשר ויכול להתמיד ולהצליח.
הכי חשוב לכולנו זה להתמקד בעיקר בעשייה ובמה שעושה לנו טוב.
אהבתי את שכתבתי על עיקרי התוכנית של מירי בלקין.
אמרתי לך שאתה סופר מוכשר?!
שיהיה לך ים של הצלחה בהמשך התהליך.
קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/07/2010 09:26
שאפתנית Posts: 8392
|
עופר היקר אני מבינה מה רצית לומר ואכן זה לא קשור כלל לדיאטה. מירי ענתה לך שהיא משתמשת בלשון זכר כי היא הצד הנשי במערכת היחסים אך הכוונה היא גם לגבר וגם לאישה. אין ספק ואתה צודק שיש מערכות יחסים שבהם האישה לא מפרגנת. עכשיו כשהבנו את אמירתך ואת הסברה של מירי בוא נמשיך הלאה בלי להרגיש פגועים, נתמקד בלמה אנחנו נמצאים כאן ונזכור - מירי מדברת על גברים ומתכוונת גם לנשים תחת אותו משקל
יום טוב ובהצלחה בהמשך, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/07/2010 00:04
dany Posts: 19819
|
עופר יקר עדיין לא שמעתי את ההרצאה של מירי רק מחר בערב אתה יודע אינטרנט... אני מבינה שלקחת על גבך את כל המין הגברי ויצאת להגן עליו עד חורמה.... אין עליך!!! וזה נכון שבמערכות זוגיות לא תמיד הגבר הוא ה"גרוע" הלא מפרגן... המעליב... מהזלזל... כי לטנגו צריכים שניים ... ולעיתים זו דווקא האישה שעושה זאת.... אך קראתי את התגובה של מירי ואני באמת מאמינה שהיא מדברת בניסוח הזה מתוך ניסיון אדיר שיש לה יותר עם המין הנשי ....
אז באמת תיקח את הדברים האמיתיים אליהם היא התכוונה... שאני מניחה על תמיכה בזוגיות ועל יחסים בונים... שוב להזכירך לא שמעתי את ההרצאה. ואנחנו כאן בכל אופן בפורום תומכות בך.... ולא רואות בך זכר... מעליב מזלזל... וכו'.. והצגת תכנית מירי בלקין בפירוט ממש מדוייקת ומוכיחה כי אתה יודע את התורה.... רק צריך לישם וגם את זה הוכחת כי את יכול.... אז לדרך עופר יקר.. בלי עצלנות... כי רק אתה משלם את המחיר... ותן לנו לפרגן לך.... המון הצלחה... 222 כתב:
בכל הקשור לדיאטה או לשיטה של מירי בלקין אין עוררין,
אך ברמת השיחה ושאר האנקדוטות העולות במהלך ההרצאות ובפרט באחרונה (זאת של היום),... ואני יודע שאקומם עלי את כל נשות הפורום אבל כגבר קשיש, אני מוצא עצמי, ולא פעם, מתקשה עם סגנון, הכוח והלקסיכון = כלומר, הדיסקוס שלעיתים נשמע מזלזל, מעליב, מגמד, מקטין את - הגברים.
אנחנו לא סוסים, ואף אחד לא חוזר לשום אורווה, אנחנו לא נותנים או לוקחים, אנחנו לא מזלזלים, אנחנו לא מרשים.
כל הנ"ל אינן תכונות גבריות. הן תכונות שיכולות להימצא אצל בני זוג, נשואים או לא, גם אם הם גברים אבל גם אם הן נשים.
אם קושרים תירוצים להמשך השמנה לבני הזוג ... הגברים, שלרוב מוצגים כמזלזלים, מעליבים, קמצנים (אז תעזבי אותו) וכל מיני דברים אחרים.
--- אבל באותה המידה זאת יכולה להיות האישה או כל בן/בת זוג אחרת ---
בנות צעירות, נשים, נשים מנוסות - לא כל הגברים כאלה נוראיים.
יש גברים שמבינים ותומכים, מובן שיש גם כאלה שאינם ראויים לבנות זוג טובות, אבל הם לא הרוב.
לדעתי כמעט רוב הגברים יעדיפו אישה מטופחת, מאושרת ושמרגישה טוב.
ובאמת אם זה לא מצבך, הרי שבאמת אין לך מה לעשות במערכת יחסים הורסת שכזאת. אבל לא הכל האשם הוא בגבר... בגברים... לא טוב, אז עוזבים. בוודאי לא נשארים ומנסים לתקן. לשנות.
טוב, הייתי חייב לכתוב זאת. ואני די בטוח שהתגובות שאקבל לא יאחרו להגיע.
לסיכום: תקראו את מה שכתבתי לאט. כל מה שאני מנסה לומר זה שאנו הגברים לא כאלה נוראיים, ומכאן שלא שווה לזלזל בכל הגברים. בוודאי לא להטיל בהם אשמה. יש גברים טובים ותומכים, ויש אחרים מזלזלים. וזה בכלל לא חייב להיות הגבר שהוא מוביל את הקשר לאבדון. זה יכול גם הצד השני... או השלישי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/07/2010 23:31
מיכל שרון Posts: 1318
|
עופר היקר.. פשוט תעשה!!! אתה הרי יודע כמה זה קל... אתה יודע שזה אפשרי... תשקיע חצי שעה ביום בלהכין לך מתכונים של מירי... לא צריך יותר מזה... תמשיך בלחזור לאט לאט להליכות.. רבע שעה כל פעם... אפילו שחם ומזיעים... כבר עשית את סובב גוש דן להזכירך... עופר.. כולן כאן כותבות לך ממקום של אכפתיות ודאגה... תתייחס לדאגה הזו ותדאג גם לעצמך יותר טוב... כי אם אתה שאתה כזה בשלן טוב מתעצל לבשל לעצמך זה הרי פשע מדרגה ראשונה!!! במיוחד לשמנמודים אמיתיים!!! יקירי... קח את עצמך בידיים.. תנשום עמוק... תן עוד פוש אחד עם כל האוויר ואחרי זה שוב תנוח קצת, אבל אל תפסיק ואל תתייאש ואל תחזור לדרכים המוכרות.. הן מוליכות רק למקומות אפלים ורעים... שיהיה לילה טוב... מיכל.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/07/2010 23:30
EFF Posts: 6396
|
עופר, היטבת לפרט את סעיפי "המסגרת" ובטוחני שאם אקפיד עליהם אהיה רזה..לצערי אינני עומדת בכולם בזמן האחרון - מודה ומתוודה....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/07/2010 23:27
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
222 חמוד בטוחה שתצליח בגדול יישר כוח וגם סבלנות בהצלחה וכל הכבוד על התובנות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/07/2010 23:22
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
קרולין מפרגנת ותומכת וחמה כתמיד כייף לקרוא ואתך יישר כוח והצלחה בכל ו222 חמוד מירי כבר ענתה לך מנסיון אני יודעת שיש גם וגם והעיקר זה לזכור שיש גם טוב משני הצדדים גם וגם ולהאמין לקוות ולעשות למען עצמנו ואט אט הכל מסתדר בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/07/2010 22:19
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
קרולין יקרה ומפרגנת תודה. ןבאשר לעופר אני מצטערת אם זה כל מה שלקחת מההרצאה החשובה הזאת. אני כבר מספר פעמים אמרתי כשאני אומרת בזוגיות גבר אני גם מתכוונת לאשה. פשוט נח לי כאשה בזוגיות לתת משל על גבר. לצערי ויש לי קצת יותר ניסיון העינין כשאני מטפלת בבעית ההשמנה של נשים יש המון גברים שלא תומכים ומפרגנים לאשה שלהם את החוג. בטח לא בהתמדה של שנים כפי שמתבקש ממי שרוצה לרזות ולהישאר רזה. ושוב ברור שיש גם בזוגיות נשים שכאלה. אבל תתרכז בבקשה בעיקר והעיקר לזרוק את כל התרוצים ולהתחיל לעשות דיאטה ולשמור על הבריאות. לקחת אחריות על החיים שלנו בלי תרוצים בכל תחומי החיים. אנחנו כבר ילדים גדולים.לילה טוב מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/07/2010 21:47
אסתי ברוך Posts: 1317
|
222 לא נישאר לי אלה לומר לך אבל אתה ממש לא צריך לקחת את זה אישית אני משוכנעת שמירי רצתה רק להמחיש את ההבדל הדק בינינו מאחלת לך בהצלחה בהמשך הדרך .. edited by אסתי ברוך on 7/21/2010 edited by אסתי ברוך on 7/22/2010
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/07/2010 20:27
דפי Posts: 1126
|
קרולין יקרה אני קוראת את הודעתך וכבר חסרת סבלנות לראות ולשמוע את מירי. אבל אני צריכה לחכות עד מחר לפנות ערב. דפי.
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/07/2010 19:41
קרולין Posts: 6651
|
יקירתי, תחילה את נראית נפלא ,רזה וחטובה. מרגישים את זה בכל צורה : הן במראה שלך והן בדיבור שלך אכן אושר גדול.
בנוסף , איזו ה ר צ א ה !!!! כל מילה נוגעת, אמיתית ,בגובה העיניים ומ ה ח י י ם.
מי שרוצה להתקדם, לשפר, לתקן ולהצליח ,חייב להזיז את התירוצים הצידה ולהתמקד בעשייה. נקודה.
נכון לדיאטה ונכון לכל תחומי החיים.
תודה לך על הנתינה שלך ללא גבולות ,על הדאגה שלך והאהבה שלך לכל אחד ואחת מאיתנו. אין כמוך ואיך עלייך! כולנו זכינו בך!
תבורכי!
אוהבת אותך ומעריכה אותך מאד
שלך תמיד,
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|