29/06/2010 07:57
dany Posts: 19819
|
7 פלפלים ירוקים דקים, 1/2קילו בשר הודו אדום טחון, כוס אורז לא מבושל, 200 גר' רסק עגבניות, כף שמן זית, שתי כפות אבקת מרק טעם עוף,... ו-1 בצל. מכינים תערובת מהבשר עם בצל מרוסק, כוס אורז, כף רסק כף אבקת מרק ומתבלים כל אחד לפי טעמו אני מוסיפה קצת פפריקהמתוקה, צ'ילי,ושום בסיר מניחים כרוב קטן לבן חתוך לרצועות, 3 כפות רסק עגבניות, כף שמן זית ,כף אבקת מרק , פפריקה מתוקה צ'ילי חריף מיץ לימון וקצת ממתיק אפשר גם להוסיף שום . מים לכסות את הכרוב ונותנים לו להתחיל להתבשל. מניחים את הפלפלים הממולאים על הכרוב , מוסיפים מים בכדי לכסות את הפלפלים ומבשלים כשעה מידי פעם לבדוק ולכסות את הפלפלים עם הרוטב בכדי שהאורז יתבשל כולו
|