15/04/2011 19:07
EFF Posts: 6391
|
חומרים ל 4-6 מנות 150 גרם גזר חתוך לגפרורים 250 גרם כרוב לבן חתוך לגפרורים 50 גרם סלרי אמריקאי פרוס 1 פלפל אדום פרוס לרצועות 1 פלפל צהוב פרוס לרצועות 1 פלפל ירוק פרוס לרצועות 1/2 ק"ג חזה עוף פרוס לרצועות 3 שיני שום כתוש כפית ג'ינג'ר טרי מגורד 1 קוביה בזיליקום דורות (מוקפאת) 2 כפות שמן קנולה הכנה חממו את השמן בווק חימום קל. הוסיפו את חזה העוף ואת הגזר והקפיצו עד לסגירת העוף. הוסיפו את השום, הג'ינג'ר והבזיליקום, הקפיצו וערבבו שוב. הוסיפו את שאר הירקות, הקפיצו 5 דקות נוספות והגישו. אופציה: ניתן להוסיף מעט סויה בסוף
|