14/04/2011 22:17
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ-1400 קק"ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/04/2011 18:14
רוויטל Posts: 288
|
אפי בוודאי הכנת אותו הרבה לא? אגב- אני אוהבת מאדד את המתכון של הכלה שלך מסינגפור..עם העוף ןהבטטות. הכנתי אותו כמה פעמים. בהזדמנות מסרי לה תודה על המתכון הזה.
-- מודעות....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/04/2011 23:48
EFF Posts: 6392
|
לא סתם "משכנעת" אתכם להכין. הוא מ-ע-ו-ל-ה!!
4 מנות 4 רבעי עוף ללא עור 1 פלפל אדום גדול לרצועות 2 גזריםלרצועות באמצעות הקולפן 3 קישורים חתוכים לרצועות אורך 2 תפוחי אדמה בפרוסות 1 בצל בינוני בפרוסות 1 עגבניה גדולה 2 כפות אבקת מרק עוף 1/2 כוס מים רותחים 1/2 כפית חוואייג' למרק מלח, המון פלפל שחור טרי פפריקה חריפה(או מתוקה לרגישים) כוסברה טרייה למי שאוהב מניחים בסיר רחב ונמוך רצועות פלפל, מעליהן רצועות גזר, מעליהן רצועות קישואים, מעליהן פרוסות תפוחי אדמה, מעלינן טבעות בצל. מנחים את רבעי העוף ומעליהם פרוסות עגבניה. בכוס מערבבים אבקת מרק מים רותחים ותבלינים. מפזרים בעזרת כפית מעל כל השכבות תוך הקפדה למלא את החללים שנוצרו בין המרכיבים. סוגרים את הסיר ומבשלים כ-שעתיים על אש נמוכה. לא נוגעים.. מתבל תבשיל עם רוטב שמימי טעים טעים טעים.. אפשר לקשט בכוסברה עם ההגשה. אשמח לשמוע חוות דעתכם. אני "מתעלפת" מהתבשיל הזה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|