12/04/2011 22:39
EFF Posts: 6391
|
2 חצילים בינוניים 2 כפות שמן זית חופן עלי ארוגולה(לא חייבים-למי שיש..) חופן עלי רוקט חופן עלי נענע חופן עלי בזיליקום שן שום, כתושה 1/2 פלפל צ'ילי, טרי קצוץ מלח ים פלפל שחור, גרוס מיץ וגרידה מ-1/2 לימון אופן ההכנה: פורסים את החצילים לאורכם לפרוסות בעובי 1 ס"מ. מחממים גריל או מחבת גריל. מושחים בעזרת מברשת את החצילים בכף שמן זית משני צידיהם. מפזרים מעל מלח ים ופלפל שחור גרוס. קולים את החצילים עד לקבלת פסי גריל. קוצצים גס את כל העלים הירוקים והשום בעזרת סכין גדולה. יוצקים כף שמן זית, מיץ לימון ואת הגרידה ומערבבים הכול. מפזרים את תערובת העלים הקצוצים והצ'ילי על פרוסות החצילים.
|