11/04/2011 22:00
EFF Posts: 6392
|
3 קופסאות טונה משומרת במים, מסוננת 3 פריכיות אורז 1 כוס חלב 1% 1 כף קורנפלור 1 גביע גבינה לבנה 1/2% 2 ביצים 1 עגבניה קלופה ומגוררת גס 1 כף מרגרינה רכה 1 כף אורגנו או טימין מיובש מלח ופלפל שחור לפי הטעם תבנית 20X30 ס"מ משומנת אופן ההכנה: 1. שמים את הטונה בקערה גדולה ומפוררים 2. בכלי נפרד מפוררים את פריכיות האורז ומוסיפים להן 1/2 מכוס החלב. מניחים ל-5 דקות עד שיתרככו, ומוסיפים לטונה. 3. מערבבים את הקורנפלור בחלב הנותר, מוסיפים לטונה ובוחשים היטב. 4. מוסיפים את יתר החומרים ובוחשים לתערובת אחידה. 5. שוטחים בתבנית משומנת ואופים כ-45 דקות בחום בינוני.
|