11/04/2011 16:52
dany Posts: 19819
|
בתיאבון
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/04/2011 01:33
EFF Posts: 6391
|
אבי יקרה...נסי לסנן את הגבינות לפני הכנסתן לפשטידה. הניחי ע"ג מסננת לשעה בערך בכדי שיגירו את נוזליהן. אם את משתמשת בירקות קפואים בשלי אותם מעט וסנני היטב.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/04/2011 21:30
avi_i Posts: 269
|
תודה רבה, אנסה ואדווח!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/04/2011 11:04
שאפתנית Posts: 8392
|
מנסיוני האישי אקו צודקת. הגבינות הרכות הן שגורמות למימיות. הפחיתי את הכמות שלהן. את יכולה להשתמש במיונז קל במקומן. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/04/2011 05:00
אקורדיאון Posts: 16381
|
אולי הפשטידה מכילה יותר מדי גבינות. נסי יותר ירקות עוד ביצה וקצת פחות גבינות.מקווה שזה יתן פיתרון.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/04/2011 22:53
avi_i Posts: 269
|
שלום לכל הבשלניות והבשלנים יש לי שאלה בנוגע לפשטידות לארוחת ערב. כמו שכבר סיפרתי לכם מוצרי החלב בלונדון לא משהו (בלשון המעטה) אבל בכל זאת אני מנסה...דגמתי כבר את כל סוגי הגבינות והקוטג' (מגעיל מגעיל מגעיל!!) אבל - לפשטידות נראה לי שזה בסדר, הבסיס שלי לפשטידה לארוחות ערב הוא קופסא קוטג', קופסא גבינת פילדלפיה 5% וביצה אחת, ו2 כפות גבינה צהובה מגוררת (רגילה, עדיין לא מצאתי צהובה דלת שומן). על הבסיס הזה אני שמה ירקות, פעם כרובית מבושלת, פעם בצל מאודה עם פטריות וכו' אבל - גם אחרי האפייה נשארים לי נוזלים בתבנית - אני לא רוצה לשים קמח כדי שאוכל לאכול בערב..... המלצות יתקבלו בשמחה תודה מראש אבי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|